April Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Fmp trenutno kida IgokeuSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
J.R. Cash Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Uvek nezgodni Zadar trso 20 razlike od Studentskog centra.
pbg12345 Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta je sa jošilom a jbg ne moze sam nije ovo nista neocekivano, bilo je jasno i pre pocetka sezone da su i mornar i igokea slabiji nego prosle sezone i jednima i drugima je otislo bas dosta bitnih igraca igokeu su mnogi na osnovu prosle sezone svrstavali kao sigurne u 6, zaboravljajuci da su oni godinama pre toga uvek bili u donjem delu tabele, sa po pravilu duplo vise poraza nego pobeda
April Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Ja sam govorio da im je Edo Atić pola tima.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
April Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Ponedeljak u 18Cibona-MegaSent from my Moto G (5S) using Tapatalk 1
Milošica Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 (edited) Milina. Edited October 2, 2021 by Milošica
Nikodije Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska. treba zapamtiti ovaj post 2
renne Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 6 minutes ago, Nikodije said: danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska. treba zapamtiti ovaj post zapamtićemo 2
fandorin Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 7 hours ago, Nikodije said: danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska. treba zapamtiti ovaj post Jel i Borišu računaš u tih 6?
Borca Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) Umalo prvi kadidat za potez sezone Matkovica malopre. Edited October 4, 2021 by Borca
Nikodije Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 49 minutes ago, fandorin said: Jel i Borišu računaš u tih 6? Ne, računao sam Ciboninu trojicu, i pet iz Mege, bez Boriše. Osam kandidata, računam da će bar 5-6 zakačiti nba. Cibonina trojica zasad ništa, Matković je činio smešnim Brankovića a i Roko se pogubio međ Meginim tornjevima. Mnogo je Mega visoka i atletična, a znaju i da igraju
fandorin Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Šta je sa onim Nakićem što je cepao trice prošle sezone? Čini se da im baš on fali da budu ravnopravni. Atipičan ovaj Rivers u svakom pogledu, čak mu se i prezime čudno piše, ali radi poso.
pbg12345 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 hea hea cibosi ovako ce i nas lopez kad malo poraste
Recommended Posts