Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Fmp trenutno kida Igokeu

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• Replies 9.2k
  • Views 622.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

šta je sa jošilom

Uvek nezgodni Zadar trso 20 razlike od Studentskog centra.

48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

šta je sa jošilom

a jbg ne moze sam :fantom:

nije ovo nista neocekivano, bilo je jasno i pre pocetka sezone da su i mornar i igokea slabiji nego prosle sezone

i jednima i drugima je otislo bas dosta bitnih igraca

igokeu su mnogi na osnovu prosle sezone svrstavali kao sigurne u 6, zaboravljajuci da su oni godinama pre toga uvek bili u donjem delu tabele, sa po pravilu duplo vise poraza nego pobeda

Ja sam govorio da im je Edo Atić pola tima.

Ponedeljak u 18

Cibona-Mega

Milina.

Edited by Milošica

danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska.

treba zapamtiti ovaj post  :sleep:

6 minutes ago, Nikodije said:

danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska.

zapamtićemo

7 hours ago, Nikodije said:

Jel i Borišu računaš u tih 6?

Kako sure megini rvati

Umalo prvi kadidat za potez sezone Matkovica malopre.

Edited by Borca

49 minutes ago, fandorin said:

Jel i Borišu računaš u tih 6?

Ne, računao sam Ciboninu trojicu, i pet iz Mege, bez Boriše. Osam kandidata, računam da će bar 5-6 zakačiti nba.

Cibonina trojica zasad ništa, Matković je činio smešnim Brankovića a i Roko se pogubio međ Meginim tornjevima. Mnogo je Mega visoka i atletična, a znaju i da igraju

Šta je sa onim Nakićem što je cepao trice prošle sezone? Čini se da im baš on fali da budu ravnopravni. Atipičan ovaj Rivers u svakom pogledu, čak mu se i prezime čudno piše, ali radi poso. 

hea hea cibosi :D

ovako ce i nas lopez kad malo poraste :fantom: