October 1, 20213 yr 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta je sa jošilom a jbg ne moze sam nije ovo nista neocekivano, bilo je jasno i pre pocetka sezone da su i mornar i igokea slabiji nego prosle sezone i jednima i drugima je otislo bas dosta bitnih igraca igokeu su mnogi na osnovu prosle sezone svrstavali kao sigurne u 6, zaboravljajuci da su oni godinama pre toga uvek bili u donjem delu tabele, sa po pravilu duplo vise poraza nego pobeda
October 2, 20213 yr Ja sam govorio da im je Edo Atić pola tima.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
October 4, 20213 yr danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska. treba zapamtiti ovaj post
October 4, 20213 yr 6 minutes ago, Nikodije said: danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska. treba zapamtiti ovaj post zapamtićemo
October 4, 20213 yr 7 hours ago, Nikodije said: danas cibona - mega, vrlo moguce na parketu 6, ako ne i vise buducih nba igraca, verovatno takav slucaj jos nismo imali u aba ligi, pa bi ova utakmica mogla biti istorijska. treba zapamtiti ovaj post Jel i Borišu računaš u tih 6?
October 4, 20213 yr Umalo prvi kadidat za potez sezone Matkovica malopre. Edited October 4, 20213 yr by Borca
October 4, 20213 yr 49 minutes ago, fandorin said: Jel i Borišu računaš u tih 6? Ne, računao sam Ciboninu trojicu, i pet iz Mege, bez Boriše. Osam kandidata, računam da će bar 5-6 zakačiti nba. Cibonina trojica zasad ništa, Matković je činio smešnim Brankovića a i Roko se pogubio međ Meginim tornjevima. Mnogo je Mega visoka i atletična, a znaju i da igraju
October 4, 20213 yr Šta je sa onim Nakićem što je cepao trice prošle sezone? Čini se da im baš on fali da budu ravnopravni. Atipičan ovaj Rivers u svakom pogledu, čak mu se i prezime čudno piše, ali radi poso.