Nikodije Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Kamenjaš komičan, ne znam da li baš toliko ne može da prenese igru ns viši nivo ili ga ova ćelava prevara loše koristi, nije dobio nijednu dobru loptu, napad statičan. Kod Trajkovića su leteli. Da li je petorka u kojoj su Jović, Simana i Balčerovski najviša u Evropi?
Nikodije Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 ...u prvom kolu već 3 utakmice razlika 30+, a i preostale dve imaju potencijal da odu na 30+ Nikad jača ababa
keitel Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Kakvi su ovo termini utakmica Partizana u Hrvatskoj? Ponedeljak u 18.00, četvrtak u 16.30, wtf?
theanswer Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 (edited) 8 minutes ago, keitel said: Kakvi su ovo termini utakmica Partizana u Hrvatskoj? Ponedeljak u 18.00, četvrtak u 16.30, wtf? Ovo je kao da su mene pitali kad mogu da gledam A termini su da se smanje logično troškovi kad smo već u Hrvatskoj. Zato ponedeljak i četvrtak, a ne recimo ponedeljak i subota. Što se termina tiče ponedeljak je standardni termin, a četvrtak je ranije verovatno na zahtev Arene jer imaju fudbali u četvrtak. Edited September 26, 2021 by theanswer
keitel Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 6 minutes ago, theanswer said: Ovo je kao da su mene pitali kad mogu da gledam A termini su da se smanje logično troškovi kad smo već u Hrvatskoj. Zato ponedeljak i četvrtak, a ne recimo ponedeljak i subota. Što se termina tiče ponedeljak je standardni termin, a četvrtak je ranije verovatno na zahtev Arene jer imaju fudbali u četvrtak. To za spajanje je jasno, ali ipak, radni je dan. Ne kapiram da će veća gledanost biti u fakin pola 5 popodne nego da se u nekom dijelu poklopi sa fudbalom.
pbg12345 Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 mozda je i zbog povratka iz hrvatske to vece, jer ipak ce provesti nekoliko dana tamo ne znam, nagadjam
fandorin Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Ova ekipa fmpa je baš sklepana, ni na šta ne liči. Jbt, odakle su izbunarili likove poput Dimitrija Nikolića, Tasića, Lakića....i trener spada u istu kategoriju. Moraču kao da sveće osvetljavaju.
April Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Ova ekipa fmpa je baš sklepana, ni na šta ne liči. Jbt, odakle su izbunarili likove poput Dimitrija Nikolića, Tasića, Lakića....i trener spada u istu kategoriju. Moraču kao da sveće osvetljavaju.Kao da ih Muta trenira.Samo pale trojke i ništa ne zagrađujuSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Nikodije Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 14 hours ago, fandorin said: Ova ekipa fmpa je baš sklepana, ni na šta ne liči. Jbt, odakle su izbunarili likove poput Dimitrija Nikolića, Tasića, Lakića....i trener spada u istu kategoriju. Moraču kao da sveće osvetljavaju. Meni su čak ostavili bolji utisak nego što sam očekivao na osnovu rostera. Mada je i Budućnost igrala preko kurca, Micov deluje kao bivši igrač.
Micko8 Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) Mladi pogon CZ ima toliko mladih igraca iz svih kategorija , a samo Saranovic ima neku minutazu u FMP-u, cemu sluzi FMP ako nije za promovisanje mladih igraca, koji ce biti spremni da pojacaju CZ za sezonu ,dve , kao sto rekoh oni su davno skrenuli sa puta , otkako se desila ta fuzija, saradnja ili sta ti ja znam sa Crvenom Zvezdom. Ovo je na primer bila sansa da se mali Topic, kao najtalentovaniji mladi igrac CZ , odmah ubaci u seniorsku kosarku. Edited September 27, 2021 by Micko8
pbg12345 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Ishajpovana cibona izgubila u cro prvenstvu od splita Nista cudno da mlada ekipa oscilira i bice svakako zanimljivo pratiti razvoj njihovog talenta Al poraz od bas skromnog splita ipak govori da ovogodisnji cibonin plafon i nije tako visok kako se mnogima ucinilo
Nikodije Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 i zadar je pre partizana izgubio od necega sto se zove skrljevo a onda odigrali egal sa partizanom. to samo govori sta im je prioritet, sto je i logicno, aba liga prodaje igrace, ne domaca liga.
pbg12345 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Split nije skrljevo, to je derbi hrv kosarke A i sumnjam da trenutno razmisljaju o prodaji, ceni igraca Al ok, nije ni bitno na kraju krajeva
BWA Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 11 minutes ago, pbg12345 said: Split nije skrljevo, to je derbi hrv kosarke A i sumnjam da trenutno razmisljaju o prodaji, ceni igraca Al ok, nije ni bitno na kraju krajeva U kojim sastavima hrvatske ekipe iz ABA igraju domaću ligu?
Nikodije Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 u istim, s tim sto malo drugacije rasporedjuju minutazu, glavni igraci igraju manje. 1
Recommended Posts