Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Dve najbolje ekipe u ligi.

Apsolutno.

Sent from fav toy

Posted

Miloe na 5 minuta pred kraj prvi put ubacuje Luku Mitrovića i prelama meč :)

Posted

Odličan Belić iz Mladosti, podseća na Nemanju Bjelicu. Odlična kontrola lopte, čak i zavidna čvrstina za 17godina, dva puta poentirao uz faul, uz continuation.

Kadetski šampion urla ko blesav.

Posted

Kaže Sesar (trener Gorice) na tajm autu: "ne obazirite se na šarplaninca na njihovoj klupi koji non-stop laje", misli na kadetskog šampiona. 

Posted

I ovde crveni protiv narandzastih.

Mislim da je ovo Musicu drugi kos za pobedu u ABA 2 ove sezone.

Posted

@Nikodije gledas li Mlados - Zlatibor? en-be-a basket, brutalno prvo poluvreme.

Posted (edited)

gledam usput na telefonu ne bas pazljivo, vidim da sipa sa svih strana, a belic opet trpa i to na razlicite nacine. oces prodor, oces sut, opet trpi kontakt i ubacuje uz faul, sveeee.

i sani dobar, sada lupio efektnu dandaru. dosao je kod pravog trenera, svog kosarkaskog oca :)

Edited by Nikodije
Posted

Mogli bimo i Borisu da mu posaljemo nazad da ga malo opravi.

Odlican je Belic, ima prvi korak i tehniku beka, masu krilnog centra, tesko ga je zadrzati. steta sto nema odraz nista. 

Posted

neverovatna cvrstina za 17 godina, ne znam da li sam to nekad video. nadam se da naprednjacki vizionari iz kkp  prepoznaju potencijal belica i da ce ga ubaciti sledece sezone u prvi tim. vec sada moze da pruzi vise nego ovakvi™ zagorac i dangubic.

Posted

mitchell iz mladosti je skroz simpa, suta bez, ali ore teren sve vreme.

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

neverovatna cvrstina za 17 godina, ne znam da li sam to nekad video. nadam se da naprednjacki vizionari iz kkp  prepoznaju potencijal belica i da ce ga ubaciti sledece sezone u prvi tim. vec sada moze da pruzi vise nego ovakvi™ zagorac i dangubic.

Čini ti se.. Nije loš Belić ali je još daleko.. 

Posted

ok, ipak je ovo aba2, nije neki nivo, al svejedno dobar je. krvare oci od ovih nasih bekova i krila koja ne znaju da spuste loptu na parket, pa cim neko zna odmah se izdvaja.

Posted

nemocan borac, cedevita je  liga iznad

odbrana katastrofa

Posted

ocekivao sam da je sanadze bolji

pogotovo sa loptom u rukama

bas se muci

Posted

kakva uzasna utakmica

hiljadu faulova i bacanja