pbg12345 Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 1 minute ago, J.R. Cash said: Poslednji napad kao cela poslednja cetvrtina. Borac od svih ljudi ostavi Pejdza samog na trojci, on promasi. Jbg, prethodnu je pogodio Toga sam se zapravo najvise plasio da jednostavno mora pogadjati u nekom trenutku Nego koliko ( i dalje) u kosarci znaci kad imas kvalitetne, pa jos iskusne igrace na 1 i 5 ako fizicki izdrze ne bi me uopste iznenadilo da split dobije buducnost
Azdaja Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 36 minutes ago, goofs said: Gledam hrvatsku Arenu, komentator se uzivo svadja valjda sa ljudima sa live chata, naziva ih “sramotom bez srama, sa sotonskim nikovima”, nadrealno E i mene zanima šta je poludeo, slušam ga i samo jebe. Sramna sramota hahaha prejako. Živ nisam da vidim šta su ga sprdali
Azdaja Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Svi danas igraju košarku. :] Roko legendo, alal ti vera.
pbg12345 Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 2 hours ago, pbg12345 said: Nego koliko ( i dalje) u kosarci znaci kad imas kvalitetne, pa jos iskusne igrace na 1 i 5 ako fizicki izdrze ne bi me uopste iznenadilo da split dobije buducnost tko zna zna drago mi zbog splita, iako ovo nije bas dobar rezultat po borac ispade na kraju liga dosta ujednacenija, nego sto je liclio sa pocetka da ce biti 7+7 steta sto nema publike jbg, valjda cemo do sledece sezone pobediti ovo zlo i cini mi se da bi bilo dobro da uvedu PO sa 8 ekipa
Ted Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 13 hours ago, pbg12345 said: cini mi se da bi bilo dobro da uvedu PO sa 8 ekipa ako moze odmah pls mada bi bilo cupavo i tu da udjemo
Joe D Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 ja ne mogu da verujem kakvi idioti rade reziju prenosa na areni.
booyaka Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Tepić ima poena posle prvog poluvremena kao Simonović i Petrušev zajedno. I posle Mega nema plejmejkera.
booyaka Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Sramno kako se štiti Petrušev, dva nedosuđena faula u 3/4, jedan defanzivni i jedan ofanzivni.
April Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Kako se Atić poserava po Mega zvezdicamaSent from fav toy
fandorin Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Jošilo apsolutno zaslužuje da igra kvalifikacije u Fiba prozorima, bolji je od svih koji su igrali protiv Švajcarske i .... zaboravih sad s kim smo igrali drugu, na poziciji niskog krila. 1
Recommended Posts