Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Poslednji napad kao cela poslednja cetvrtina. Borac od svih ljudi ostavi Pejdza samog na trojci, on promasi.

:D

Jbg, prethodnu je pogodio

Toga sam se zapravo najvise plasio da jednostavno mora pogadjati u nekom trenutku

Nego koliko ( i dalje) u kosarci znaci kad imas kvalitetne, pa jos iskusne igrace na 1 i 5

ako fizicki izdrze ne bi me uopste iznenadilo da split dobije buducnost

Posted
36 minutes ago, goofs said:

Gledam hrvatsku Arenu, komentator se uzivo svadja valjda sa ljudima sa live chata, naziva ih “sramotom bez srama, sa sotonskim nikovima”, nadrealno

E i mene zanima šta je poludeo, slušam ga i samo jebe. Sramna sramota hahaha prejako. Živ nisam da vidim šta su ga sprdali

Posted

Svi danas igraju košarku. :]

Roko legendo, alal ti vera.

Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

Nego koliko ( i dalje) u kosarci znaci kad imas kvalitetne, pa jos iskusne igrace na 1 i 5

ako fizicki izdrze ne bi me uopste iznenadilo da split dobije buducnost

tko zna zna :fantom:

drago mi zbog splita, iako ovo nije bas dobar rezultat po borac

ispade na kraju liga dosta ujednacenija, nego sto je liclio sa pocetka da ce biti 7+7

steta sto nema publike jbg, valjda cemo do sledece sezone pobediti ovo zlo i cini mi se da bi bilo dobro da uvedu PO sa 8 ekipa

Posted
13 hours ago, pbg12345 said:

cini mi se da bi bilo dobro da uvedu PO sa 8 ekipa

ako moze odmah pls :D

mada bi bilo cupavo i tu da udjemo

Posted

ja ne mogu da verujem kakvi idioti rade reziju prenosa na areni. 

Posted

Tepić ima poena posle prvog poluvremena kao Simonović i Petrušev zajedno. I posle Mega nema plejmejkera. :fantom:

Posted

Sramno kako se štiti Petrušev, dva nedosuđena faula u 3/4, jedan defanzivni i jedan ofanzivni.

Posted

Kako se Atić poserava po Mega zvezdicama

Sent from fav toy

Posted

Jošilo apsolutno zaslužuje da igra kvalifikacije u Fiba prozorima, bolji je od svih koji su igrali protiv Švajcarske i .... zaboravih sad s kim smo igrali drugu, na poziciji niskog krila. 

• Hvala 1