Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Nisam ispratio poslednje utakmice, al' mislim da su na pleju ostali samo sa Camparom kako mi rece drugar iz Splita nakon povrede Djokovica, pa se zato raduju dolasku Ukica.
Neki igraci su im bili i u samoizolaciji valjda.. provericu.

Posted

kako stvari stoje borcu bi ona pobeda protiv partizana na pocetku mogla dosta znaciti u borbi za opstanak

ipak pobeda protiv direktnog konkurenta ima dodatnu vrednost :fantom:

Posted

Au kakvo kvalitetno razvaljivanje. Gomila mladih domaćih inform igrača i svi u roze klubu.

Posted

I zbog ove banane Tomasa na Petruševu nema NBA za Petruševa. Nema potrebne atletske sposobnosti.

Posted

Imam utisak da već 10 godina gledam jednu te istu utakmicu koju Mega igra protiv večitih. Odličan početak, vođstvo, a onda u nastavku neverovatan raspad, serija grešaka, šatro neizvesna završnica i naravno poraz. Mislim da je 10 godina gledanja toga bilo dosta te ću ubuduće izvegavati Megu i večite.

Posted

drugi turnir aba 2; 3 kola, od 18 do 24.1. u banjaluci

Posted

josilo nastavlja dominaciju :hail:

protiv zadra trojke 3/3

u poslednje tri utakmice, sut za tri 10/11

Posted
josilo nastavlja dominaciju :Hail:
protiv zadra trojke 3/3
u poslednje tri utakmice, sut za tri 10/11
Atić bolji i ima značajno veću minutažu od Jošila, ali zajedno su stvarno mašina.

Bajić ih upario početkom drugog, Zadar nije znao odakle mitraljira.

Sent from fav toy

Posted

FMP smenio trenera nakon 27. uzastopnog poraza od Zvezde.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted

Rekao bih da je katastrofa protiv Zvezde samo kap koja je prelila čašu. FMP je tim koji je svake godine stabilno bio na sredini tabele u nekim periodima je bio i pretendent za najboljih 4 u ABA a ove godine je spao da se bori za opstanak iako i ove godine imaju više nego pristojan roster.