pbg12345 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 jako me nervira taj kriterijum kad svaki pogled sviraju nesto slicno bilo i proslo kolo protiv cedevite nisam sa paznjom gledao poslednjih nekoliko minuta, ali na osnovu onog sto sam video nekako sve imam osecaj da i pored prednopsti krke, od borca zavisi samo ako bi uspeli svesti glupe greske na podnosljiv nivo i jebeni skific
J.R. Cash Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Ne mogu opisati koliko mrzim evropsko besmisleno sudjenje. Ovoliko vaznu utakmicu rese pogresno dosudjenom sliaznom. Jebu nas u mozak godinama gledanjem svakog drugog faula, petominutnim analiziranjima da li je za napad ostalo 13 ili 13.2 sekunde, a sad kad bi zapravo stvarno trebalo otici do monitora, oni ne provere pogresnu odluku. Borac nista dobro nije dobio od Thorntona, Miletica i tuznog Djokovica. Samo gomilu defanzivnih propusta, pad intenziteta i krompir u napadu. Na kraju su i okrenuli iako je izgledalo da se to nikad nece desiti, u sledecoj odbrani su preuzimali sve, ugusili im posed i onda mrtvi Djokovic na isteku napada daje Baricu dva metra prostora da se digne i naravno pogodi trojku. Plus su bekovi u zavrsnici dva puta dozvolili da im se centar uvali pod kos i lagano polozi a Borac nije iskoristio bonus do poslednjih par sekundi. Zbog takve takticke nepismenosti se gube ovakve utakmice.
Блок_64 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Krka je ovu utakmicu jako ozbiljno shvatila,verovatno ce im od ovakvih utakmica i zavisiti opstanak.U nedelju uvece su dosli u Beograd i trenirali i danas otputovali u Cacak. Borac je morao sa mnogo pametnije da odigra ovo.Previse se oslanjaju na sut za tri.Doduse isti broj pokusaja za tri je imala i Krka.
bradilko Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 split nema stranaca. dobro su se nosili sa mornarom
bradilko Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 cedevita vs igokea pa sta je ovo?? ovi igraci se najeli bunika.
renne Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 (edited) A1 i B92 Edited November 22, 2020 by renne
Micko8 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 On 21.11.2020. at 9:47, bradilko said: split nema stranaca. dobro su se nosili sa mornarom Lukovic ,Djokovic i Campara.
Ros Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 24 minutes ago, FPLS said: sta je tu posebno bez navodjenja polnih organa?!
bradilko Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 2 hours ago, Micko8 said: Lukovic ,Djokovic i Campara. iz ex yu ne racunam
pbg12345 Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 jel se znaju termini odlozenih utakmica? igra se nesto od toga dok je pauza?
pbg12345 Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 da sam sebi odgovorim: https://www.aba-liga.com/news/44191/new-dates-of-postponed-games-revealed/ mada neki od termina ekipa koje igraju ec se poklapaju sa utakmicama u drugom krugu ec ne znam sta tu planiraju, a verovatno ce proci svi dalje, eventualno mornar izvisi i naravno, sad kad borcu slede utakmice sa slabijim ekipama lige, one se pojacavaju split je doveo nekog marica, centra 211, rodjeni splicanin, igrao u ncaa, potom po sezonu u turskoj i litvaniji a cibona, bivseg igraca, pleja rejnoldsa, najboljeg asistenta aba lige 2016/2017 sledece je verovatno da primorska dovodi 2,3 nba igraca borac prekosutra protiv igokee pritisak se lagano povecava, protivnik je opet favorit, a pobeda bi bila od ogomnog znacaja nekako mi se sve cini kad bi "prokinuli" da bi usli u seriju pobeda imam osecaj da celu sezonu igraju u grcu i da je to glavni razlog sto nemamo makar pobedu, dve vise pre par dana igrali prijateljsku protiv mege i naravno pobedili za megu doduse nije igrao simonovic, ali van toga kompletni dobra stvar je sto se vratio todorovic, mnogo znaci za borcevu igru
pbg12345 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 (edited) split izgleda vraca i ukica, ceka se da rupnik potpise za ced olimpiju e: rupnik ako potpise za cedevitu bice mu to 4ti klub u 2020 Edited December 4, 2020 by pbg12345
Recommended Posts