Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

jako me nervira taj kriterijum kad svaki pogled sviraju

nesto slicno bilo i proslo kolo protiv cedevite

nisam sa paznjom gledao poslednjih nekoliko minuta, ali na osnovu onog sto sam video  nekako sve imam osecaj da i pored prednopsti krke, od borca zavisi

samo ako bi uspeli svesti glupe greske na podnosljiv nivo

i jebeni skific

Posted

Ne mogu opisati koliko mrzim evropsko besmisleno sudjenje. Ovoliko vaznu utakmicu rese pogresno dosudjenom sliaznom.  Jebu nas u mozak godinama gledanjem svakog drugog faula, petominutnim analiziranjima da li je za napad ostalo 13 ili 13.2 sekunde, a sad  kad bi zapravo stvarno trebalo otici do monitora, oni ne provere pogresnu odluku.  

Borac nista dobro nije dobio od Thorntona, Miletica i tuznog Djokovica. Samo gomilu defanzivnih propusta, pad intenziteta i krompir u napadu. Na kraju su i okrenuli iako je izgledalo da se to nikad nece desiti, u sledecoj odbrani su preuzimali sve, ugusili im posed i onda mrtvi Djokovic na isteku napada daje Baricu dva metra prostora da se digne i naravno pogodi trojku. Plus su bekovi u zavrsnici dva puta dozvolili da im se centar uvali pod kos i lagano polozi a Borac nije iskoristio bonus do poslednjih par sekundi. Zbog takve takticke nepismenosti se gube ovakve utakmice.

Posted

Krka je ovu utakmicu jako ozbiljno shvatila,verovatno ce im od ovakvih  utakmica i zavisiti opstanak.U nedelju uvece su dosli u Beograd i trenirali i danas otputovali u Cacak.

Borac je morao sa mnogo pametnije da odigra ovo.Previse se oslanjaju na sut za tri.Doduse isti broj pokusaja za tri je imala i Krka.

Posted

split nema stranaca.

dobro su se nosili sa mornarom

Posted

cedevita vs igokea pa sta je ovo?? 

ovi igraci se najeli bunika.

Posted (edited)

A1 i B92

Edited by renne
Posted
On 21.11.2020. at 9:47, bradilko said:

split nema stranaca.

dobro su se nosili sa mornarom

Lukovic ,Djokovic i Campara.

Posted
24 minutes ago, FPLS said:

sta je tu posebno bez navodjenja polnih organa?!

Posted
2 hours ago, Micko8 said:

Lukovic ,Djokovic i Campara.

iz ex yu ne racunam

Posted

jel se znaju termini odlozenih utakmica?

igra se nesto od toga dok je pauza?

• 2 weeks later...
Posted

da sam sebi odgovorim:

https://www.aba-liga.com/news/44191/new-dates-of-postponed-games-revealed/

mada neki od termina ekipa koje igraju ec se poklapaju sa utakmicama u drugom krugu ec

ne znam sta tu planiraju, a verovatno ce proci svi dalje, eventualno mornar izvisi

i naravno, sad kad borcu slede utakmice sa slabijim ekipama lige, one se pojacavaju

split je doveo  nekog marica, centra 211, rodjeni splicanin, igrao u ncaa, potom po sezonu u turskoj i litvaniji

a cibona, bivseg igraca, pleja rejnoldsa, najboljeg asistenta aba lige 2016/2017

sledece je verovatno da primorska dovodi 2,3 nba igraca :rolleyes:

borac prekosutra protiv igokee

pritisak se lagano povecava, protivnik je opet favorit, a pobeda bi bila od ogomnog znacaja

nekako mi se sve cini kad bi "prokinuli" da bi usli u seriju pobeda

imam osecaj da celu sezonu igraju u grcu i da je to glavni razlog sto nemamo makar pobedu, dve vise

pre par dana igrali prijateljsku protiv mege i naravno pobedili

za megu doduse nije igrao simonovic, ali van toga kompletni

dobra stvar je sto se vratio todorovic, mnogo znaci za borcevu igru

Posted (edited)

split izgleda vraca i ukica, ceka se da rupnik potpise za ced olimpiju

e: rupnik ako potpise za cedevitu bice mu to 4ti klub u 2020 :hail:

Edited by pbg12345