pbg12345 Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 1 hour ago, J.R. Cash said: Ne vredi, odbrana je daleko ispod ovog nivoa, posebno individualna spoljnih igraca. I defanzivni skok je muka. Lopta ide ka trojici igraca Borca, oni nadju nacin da je odbiju protivniku. Miletic jeste faul masina, tacno je da bi mogao da ima bolju selekciju situacija u kojima vredi ici na rampu, ali brate sta mu se sve svira ove sezone. Danas smo videli i nepravilan blok kod slipa. jbg, to je to jos se todorovic razboleo, i to pravi dodatni problem bilo bi lakse i da ima malo vise samopouzdanja, a to je u dobroj meri posledica ovog rasporeda i naravno publika kuci sad protiv krke je mnogo bitna utakmica oni su tu negde nivo borca jer, bojim se ako to izgube, pa dolaze igokea tamo i mornar zaostala, moglo bi doci do raspada pre utakmica protiv ove 4 najslabije ekipe
Micko8 Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Preskacu Marka Lukovica u reprezentaciju, realno on je bolji krilni centar od svih pozvanih u ovom Novembarskom kvalifikacionom prozoru.
ZokiAsov Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Ni za partizan izgleda nije dovoljno dobar
Micko8 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 (edited) Ali na onom spisku reprezentacije uopste nemamo krilnog centra osim Simanica a vidimo da on uopste ne igra ove sezone a Lukovic ima sasvim dobru sezonu u ABA ligi, mislim da je neopravdano zaobidjen, da je pozvan Pokusavski pa da ga forsiraju radi neke buducnost , razumeo bi ali eto ni to se nije desilo. Edited November 16, 2020 by Micko8
fandorin Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Ima neka kvaka u vezi sa Lukovićem, on igra pojedine utakmice kao da je top evropska klasa, a isključivo ga potpisuje donji dom aba lige. Možda ima nešto što mi ne znamo.
Micko8 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 (edited) Nedorecen igrac ali bi mogao da pomogne u kvalifikacijama, ponavljam , samo Simanic je nominalno cetvorka na ovom reprezentativnom spisku.Cak mislim da mu je i brat zasluzio poziv. Edited November 16, 2020 by Micko8
Djolle Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Mladost Zemun sa 6 igrača protiv Rabotničkog, od toga 4 stranca... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
pbg12345 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 ali ovaj rabotnicki jbt klub iz skopja, sa odredjenom kosarkaskom tradicijom i igraju ovaj nivo sa gomilom 30godisnjaka tuzno nekako imao nesto sitno na racunu, stavio sve, vidjeno je bilo da ce ih pregaziti jakovljeviceva ceta
J.R. Cash Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 ABA 2 lookalikes: Predrag Prlja i Andrej Vucic 1
pbg12345 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 kad vec pomenu andreja na kosarci imam suludu naviku da gutam sve moguce statistike i u bespucima iste neki dan naletim na podatak da 1 andrej ima upisane minute u fibinom medjunarodnom takmicenju nisam 100% siguran, ali cini mi se nekadasnji kup koraca znao sam od ranije da je igrao na kipru, ali sam zamisljao da je bio u drugoj ligi tako nesto kad opno klub koji se domogao i evropskog takmicenja eto dodatnog moguceg razloga zasto kompleksas zeli diplomu vise trenerske mesto na zvezdinoj klupi u evroligi
Djolle Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 15 hours ago, J.R. Cash said: ABA 2 lookalikes: Predrag Prlja i Andrej Vucic Dreksel i Anđušić.
J.R. Cash Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Jebota, kako Belosevic sudi ovu utakmicu. Zanima me da li i u Evroligi ovako svira faul za svaki najmanji kontakt. Borac usao s odlicnom energijom u odbrani, Krka nije videla kos i onda on odsudi tri pipavca u 20 sekundi i utera ih u bonus.
Recommended Posts