Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Joe D said:

neverovano su kilavi carapic i djokovic

bas losi

bez zajebancije da sam na malininom mestu probao bi sa klincem

nema sta da izgubi u ovoj situaciji

Posted

Ne moze se nista s ovakvim Djokovicem, a precesto je ovakav. Tu, na 3/2, nedostaje jedan igrac i mogao bi da upadne na Thorntonovo mesto u rosteru kad bi bilo para.

Posted

pa da

od novakovica, a on je valjda 3 nista nisu dobili

ali torton je bio solidan ne znam cemu ovo klupiranje

nudi se fmp, ali nema ko jebemu

Posted

Evo Djokovica!

Jovanovic odbacuje predlog na tajmautu FMP-a da stisnu "crnca" dole.

Posted

Ma idi bre u kurac! Sta upada Nenadicu. 

Novakovic resio utakmicu.

Posted

Kako je Smith pojeo Nenadica svaki put kad ga je preuzeo. Ozbiljan odbrambeni igrac.

Steta sto Novakovic umesto 3 poena, daje samo jedan.

Posted (edited)

mene zapravo najvise nervira raspored

bukvalno tezi nije mogao u prvom delu

a valjala bi  im jedna lagana pobeda protiv neke primorske, zadra, cibone, jer deluje mi da im najpre fali samopouzdanja

previse respektuju protivnke

a i jedu govna, otpustili majstorovica, tortona izgleda isto, a znacio bi im mnogo i jos jedan visoki i jedan spolja

ovo pisem u kontekstu toga, da mi se cini da bi igrom koju su igrali prosle sezone i protiv partizana, dobrim delom protiv buducnosti i samo povremeno veceras mogli biti najvece iznenadjenje lige i odmah iza ovih 5-6 najbogatijih

a generalno za debi u aba  taj najveci uspeh cacanske kosarke ovaj ulaz u sezonu je sasvim solidan

novakovic mi se ne svidja od prvog minuta

ako ce vec da se resavaju tortona i nemaju para da ikog dovode, radije bih gledao karapandzica ili susica ako je i on na dvojnoj

Edited by pbg12345
Posted

Kako  Pecarski   ne moze  ni priblizno da dominira na seniorskom nivou, koliko je dominirao  u mladjim kategorijama , ispodprosecne fizikalije ovde bas dolaze do izrazaja.

Posted

Opa, Thornton izvadjen iz zamrzivaca.

Posted (edited)

Ovaj Ivan Gavrilovic je cudo , u isto vreme na utakmici u Cacku i u parovima. Koliko ne zna Jovan Novak a nekada ne bas tako davno    Coki ga  otimao Partizanu.

Edited by Micko8