pbg12345 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 minute ago, Joe D said: neverovano su kilavi carapic i djokovic bas losi bez zajebancije da sam na malininom mestu probao bi sa klincem nema sta da izgubi u ovoj situaciji
J.R. Cash Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Ne moze se nista s ovakvim Djokovicem, a precesto je ovakav. Tu, na 3/2, nedostaje jedan igrac i mogao bi da upadne na Thorntonovo mesto u rosteru kad bi bilo para.
pbg12345 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 pa da od novakovica, a on je valjda 3 nista nisu dobili ali torton je bio solidan ne znam cemu ovo klupiranje nudi se fmp, ali nema ko jebemu
J.R. Cash Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Evo Djokovica! Jovanovic odbacuje predlog na tajmautu FMP-a da stisnu "crnca" dole.
J.R. Cash Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Ma idi bre u kurac! Sta upada Nenadicu. Novakovic resio utakmicu.
J.R. Cash Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Kako je Smith pojeo Nenadica svaki put kad ga je preuzeo. Ozbiljan odbrambeni igrac. Steta sto Novakovic umesto 3 poena, daje samo jedan.
pbg12345 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) mene zapravo najvise nervira raspored bukvalno tezi nije mogao u prvom delu a valjala bi im jedna lagana pobeda protiv neke primorske, zadra, cibone, jer deluje mi da im najpre fali samopouzdanja previse respektuju protivnke a i jedu govna, otpustili majstorovica, tortona izgleda isto, a znacio bi im mnogo i jos jedan visoki i jedan spolja ovo pisem u kontekstu toga, da mi se cini da bi igrom koju su igrali prosle sezone i protiv partizana, dobrim delom protiv buducnosti i samo povremeno veceras mogli biti najvece iznenadjenje lige i odmah iza ovih 5-6 najbogatijih a generalno za debi u aba taj najveci uspeh cacanske kosarke ovaj ulaz u sezonu je sasvim solidan novakovic mi se ne svidja od prvog minuta ako ce vec da se resavaju tortona i nemaju para da ikog dovode, radije bih gledao karapandzica ili susica ako je i on na dvojnoj Edited November 2, 2020 by pbg12345
Micko8 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Kako Pecarski ne moze ni priblizno da dominira na seniorskom nivou, koliko je dominirao u mladjim kategorijama , ispodprosecne fizikalije ovde bas dolaze do izrazaja.
Micko8 Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 (edited) Ovaj Ivan Gavrilovic je cudo , u isto vreme na utakmici u Cacku i u parovima. Koliko ne zna Jovan Novak a nekada ne bas tako davno Coki ga otimao Partizanu. Edited November 6, 2020 by Micko8
Recommended Posts