pacey defender Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 koliko je bog stvorija čovika, toliko .....
*edited by mod Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Jel to primorska ako dobije sve do kraja ima zagarantovan play off? Dosta im ide raspored na ruku. Sent from my H3213 using Tapatalk
BWA Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 39 minutes ago, *edited by mod said: Jel to primorska ako dobije sve do kraja ima zagarantovan play off? Dosta im ide raspored na ruku. Sent from my H3213 using Tapatalk da. zeza ih zeleznik, gdje mislim da ce izgubiti. ostalo bi trebalo da dobiju, iako ih je napustio i ivan marinkovic, pa su pod kosem uzasno tanki.
theanswer Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Veće su šanse da izgube sve 4 nego da dobiju
steins Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Kako se samo raspala vesela druzina iz Laktasa, bas nisam ocekivao. Bio sam siguran da ce napraviti velike probleme Buducnosti koja je delovala ko kaznena ekspedicija - zavalili su im mislim 7 rampi samo u prvom poluvremenu. Ostao sam zgranut koliko im je onaj centar, valjda se zove Mustafa brz i koliko ima dobar osecaj za skok
SNARC Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Jel to Primorska dovela neki novi kontigent igraca ili sa onim sto je ostalo, vozeci na isparenjima, uspevaju da se o njima prica kao o kandidatu za PO ?
Nikodije Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) 14 hours ago, SNARC said: Jel to Primorska dovela neki novi kontigent igraca ili sa onim sto je ostalo, vozeci na isparenjima, uspevaju da se o njima prica kao o kandidatu za PO ? primorska prodala zan mark siska u bajern, i kada mislis propali su, onda se odnekud pojavio izvesni nejc baric i nastavio tamo gde je sisko stao. e sada, kako jedna primorska lansira dva tako dobra (i to domaca) pleja u jednoj sezoni, dok nasim klubovima igru vode amerikanci, a od srba samo jebeni stefan pot, to je pitanje za analizu™. Edited February 3, 2020 by Nikodije
simple red white Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) Meni to nekako navodi misli na: Struka u Srbiji koja radi sa mlađim kategorijama je go Q. Na to dodajte da danas decu roditelji daju na sport ne zbog zdravlja već zbog projektovane zarade... i kada to smućkate, dobijemo jednog pleja u 10 godina i to zahvaljujući ekstra talentu koji ne može ni loš rad struke da poništi. Edited February 3, 2020 by simple red white
pbg12345 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 dinamik posle poraza od sparsa na najboljem putu da ispadne iz druge aba retko neuspesan projekat od starta za srpske uslove prilicno ozbiljne pare su ulozene, a rezultati su bas losi
pbg12345 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) mislim da da ulazi se kroz kls domace lige ali valjda poslednjoplasirani nema pravo nastupa sledece sezone Edited February 5, 2020 by pbg12345
ravena Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 da nekako moze buducnost da bude prva. ili da zvezda padne na cetvrto mesto. ma bilo sta, samo da ne gledam crveno - crno finale.
Recommended Posts