Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

ne igra svako neizvesnu zavrsnicu kao mi, bez greske

Posted

Sta je ovo, jebote, kakvi kreteni  :lolol:  :0.6:

Posted

Ovaj ladno hteo iza ledja atraktivno i prodade tekmu. Treba da ga kazne sa 30 udraca motkom po dupetu.

Posted

dobro bre decko je 96to, moguce i da mu je barac nesto govorio, ocigledno da ni sam nije bio siguran da li da hvata ili da pusti, a takve situacije se obicno zavrse najgore, slicno kao kad se igrac dvoumi da li da sutne ili doda

Posted

Pa da. Da zapamti motku i tu situaciju :)

+1

Posted

Hteo je da, trčeći u jednom smeru, iz prvog dodira prosledi u suprotnom smeru loptu koja mu dolazi odnekud iza leđa, i nije mu palo na pamet: "Čekaj, jebote, ja sam Marko Arapović, možda je to previše kompleksna operacija za mene!" Nije smak sveta, dešava se, a pošto se nije desilo nama, zabavno je.

Posted

+1

A jebote. Pa sprdam se. Zar sad treba da objasnjavam da sam protiv nasilja u sportu. I protiv nasilja u crkvenim mestima za rehabilitaciju.

Posted

A što ovaj nije uzeo tajmaut da im nacrta izvođenje? Makar bi izvodili sa druge strane, ne bi bacali pod svoj koš kao kreteni

Posted

sokici napravili drastican rez

oterali hopsona, stoktona i dukana

mrsic za sad ostaje

Posted

gledajuci zvezda-cedevita nisam mogao da verujem da je stokton profesionalni kosarkas. osim jakog prezimena, tu nema apsolutno nicega. masivan fail cedevite, da im uvale takvog igraca.

Posted

Interesantno je da nisu šutnuli Jamesa.

Imaće šta da izaberu sada nakon cut-a u NBA. Bar dvojicu Amera očekujem da dovedu. Ima i finih bekova i krila.

Posted

citam da stokton i dukan nisu pristali na raskid, i igrace za b ekipu koja se takmici u hrvatskoj ligi. stokton navodno ima oko 200k za sezonu, pride trogodisnji ugovor. neverovatno da su sebi to dopustili