Jeremija Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) Vratih se kući, kad ono lepo iznenadjenje, izašla je (pre vremena) nova epizoda Westworlda. Jedva čekam da gledam. Edited October 7, 2016 by Jeremija
Jeremija Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) Upravo odgledao, izuzetno dobra epizoda, po meni bolja nego prva. Bez toga da ikome išta pokvarim, biće još obrada na pijanu, a i jedna "zver" iz filma sa Jul Brinerom će se pojaviti na par sekundi. Edited October 7, 2016 by Jeremija
kud u maglu Simoviću Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 a zar nije termin ponedeljkom na hbo?
Jeremija Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Pomereno zbog predsedničke debate u Americi. Srećom, pa su se setili i nama da pošalju na HBO GO.
Marcus Wulffings Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 i svaka epizoda je već na torentima, ovo je ludačka popularnost
Arkadija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 I posle dve odgledane epizode, ne mogu da kažem da sam nešto pala na dupe zbog ove serije. Ok, sve je lepo urađeno i snimljeno i glumci su ok i priča nije nezanimljiva, ali toliki hajp je pretran. Uostalo, kao i za sve što dolazi od HBO-a. Jbt, kao da je sve što su oni producirali božanska ruka dodirnula.
ToniAdams Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 jest, vajer i soprani i karneval su onako bas prosek
Marcus Wulffings Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 ovaj ed heris je pravi krvolok, odličan mu je i autfit
Marcus Wulffings Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 čovek trideset godina posećuje taj cirkus i kolje po komšiluku, pa kako ne bi bio faca
Sara Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 nisam bogznakako odusevljena, kao geldam, al nije da bas jedva cekam nije mi prirodno da navijam za neljude, a opet ljude prikazuju bas pervezno i ogavno, sta znam, videcomo jos
Marcus Wulffings Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 pa ljudi i nisu nikakve posebne dobrice... a ni roboti više neće da budu roboti, to je stanje stvari
Sara Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) vise volim kad se dobri ljudi bore protiv zla, za sad ne mogu da se povezem sa ovom sintetickom rajom ne dozivljavam ih bas kao robote, vise kao neki gmo Edited October 8, 2016 by Sara
Marcus Wulffings Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 borba ljudi protiv zla je suviše predvidiv i dosadan koncept, dajmo šansu dolores i mevki da se iščupaju iz kandži
Recommended Posts