Jump to content
IGNORED

Westworld

Ajant23

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma super je serija, odgledao i u 3 i u 20, i mislim da ću pred spavanje da odgledam još jedan put, čini mi se da ima na HBO3 HD.

Inače, meni nije ništa čudno da Dolores počinje da puca, em je najstarija, em je Ed Harris dominira već 30 godina. :fantom:

Edited by Jeremija
Posted

Meni je ovo prilicno ok, mnogo gotivnija ideja negoli u originalnom filmu. Tamo je bio obican virus a ovde ipak imamo androide koji sanjaju elektricnu stoku. Izgleda pak posve prosecno, sobzirom na filmicnos lokacija.

Posted

Izgleda pak posve prosecno, sobzirom na filmicnos lokacija.

+1

sve je ipak samo chroma key

no, gledače se

Posted

Meni je ovo prilicno ok, mnogo gotivnija ideja negoli u originalnom filmu. Tamo je bio obican virus a ovde ipak imamo androide koji sanjaju elektricnu stoku. Izgleda pak posve prosecno, sobzirom na filmicnos lokacija.

mislim da krajolik namerno izgleda kao genericka prerija, da bi se naglasilo da je vestacki.

zaplet je raj za scenariste, mogu da rade sta hoce. kao i onaj u seriji, a mi smo gosti tv zabavnog parka  :fantom:

tipujem da ih ed haris namerno maltretira da bi digli pobunu.

Posted

+1 gledat cu

na filmoviziji, milveru, onlinebioskopu, torent mi nesavladiv

Posted

mislim da krajolik namerno izgleda kao genericka prerija, da bi se naglasilo da je vestacki.

zaplet je raj za scenariste, mogu da rade sta hoce. kao i onaj u seriji, a mi smo gosti tv zabavnog parka :fantom:

tipujem da ih ed haris namerno maltretira da bi digli pobunu.

pa ok, al mislim i na gradic i sve, nista nije filmicnije id kaubojaca, sem mozda cigani.
Posted

Nisam siguran da će se zadržati na ovom krajoliku, ko je gledao film seća se da je bilo još tematskih parkova, npr. Rimski i Srednjovekovni svet.

Nisam siguran ni da se radnja uopšte odigrava na Zemlji, ako se dobro sećam pominjane su neke rotacije.

Posted

Rotacije ko kad sljakas u pustinji il na platformi, tako sam skuzio. Nadam se da se nece baviti rimom i srednjovekovljem, i u filmu i tako samo sluze da budu tu.

Posted

Šest sezona najavljuje Nolan (već planiranih), biće tu svega.

Posted

Šest sezona najavljuje Nolan (već planiranih), biće tu svega.

jbt, baš megalomanski.

Posted

nisam stigla veceras, morala sam da pijem, sutra cu!

Posted (edited)

jbt, baš megalomanski.

Pa kako da nije, evo da navedem primer koji je verovatno većini promakao. Onaj kockar što ga je Ed Harris pred kraj epizode skalpirao? Glumac koji ga igra (Eddie Rouse) je već dve godine mrtav.

Samo govori o tome koliko dugo se već radi na ovom projektu i koliko je u njega (u svakom smislu) uloženo.

Edited by Jeremija