Mr.Mxyzptlk Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 kad se zdrebaju repke koje su zavrsile druge?
Meazza Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Jeste nepravedno ali niko pa ni vi sami ne želite da gledate okršaje Italija-Francuska i Portugal-Hrvatska u baražu, već sve četiri te ekipe na Svetskom. Dobro, u pravu ste ipak. :) (Osim da zelim da Hrvatska prodje na Mundijal).
Cane Vukic Prebranac Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 A odma nakon tog meča su igrali Maroko-Norveška 2:2 ludilo od tekme Тад је Мустафа Хађи био прва звијезда Марока. Много готивно првенство. Иначе, Мађарска одавно нема шансе за пролаз, али је стадион пун против Фарских Острва
levi Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 2:0. moglo je bar još dva da bude do sada <_<
ArleKino Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Тад је Мустафа Хађи био прва звијезда Марока. Много готивно првенство. Izbacili ih Norvezani koji su dobili vec sigurni prvoplasirani Brazil sa dva penala u finisu utakmice.
dillinger Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Тад је Мустафа Хађи био прва звијезда Марока. Много готивно првенство. Verovatno najkvalitetnije ikada.
Zico Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Je li se CR baca u sesneastercu? Gde stigne, odvratna dajverska dzibercina.
Cash Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Verovatno najkvalitetnije ikada.Ni blizu gotivno kao u Americi 1994. Ono je bio haos :) Arle zemo nisu Norvežani imali dva penala. Al bas mi je bilo žao Marokanaca Edited October 10, 2017 by Cash
Mr.Mxyzptlk Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Иначе, Мађарска одавно нема шансе за пролаз, али је стадион пун против Фарских Острва ne znam samo sta su dosli da gledaju
Mr.Mxyzptlk Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Gde stigne, odvratna dajverska dzibercina. kako bih ti rekao, samo si zavidan -_-
Ricma Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ovaj, Holandija jos uvek nije pobedila Svedsku u ovim kvalifikacijama. Sa dve pobede bi bila lagano druga. Moja greska, mislio sam da su ih dobili 0:1 u Stokholmu a ne da su odigrali 1:1.Mislio sam da su negde drugde prosuli bodove.Mada i ovako je lose, bolji u H2H a odlucuje to sto je Svedska nabila Belorusiju i Luksemburg stoka razlikom.
Recommended Posts