September 4, 20177 yr Dres nekog od ovih milijardera što ne umeju protiv 'buržana? Strpi se do kraja kvalifikacija, biće...
September 4, 20177 yr Dres nekog od ovih milijardera što ne umeju protiv 'buržana? Strpi se do kraja kvalifikacija, biće... Ne taj dres, onaj drugi.
September 4, 20177 yr Kako ga pospremi Joveta ka Oliver Bierhoff bezmajke™. Tumbo :ziga: a kako sam razočaran bio kad ga je Dejo doveo, izmislio nam čovjek ekipu i napravio igru. Mi realno poslije Brne Tupopogleđe nijesmo ličili ni na šta, a poslije Eura mišljah da nemamo što da tražimo u ovu grupu, ciklus utakmica za 1 prestiž™... i ako ne dohvatimo baraž, veći nam je uspjeh ovaj ciklus nego onaj kad smo ga igrali protiv Čeha. Edited September 4, 20177 yr by pojmaš
September 4, 20177 yr Bravo za Cg. Protiv Danske odlucujuca za baraz.Neverovatno koliko su Norvežani otisli u kurac( a i Češki fudbal je uvatila kriza). Edited September 4, 20177 yr by Cash
September 4, 20177 yr Nije jbg. Gleda se gol razlika, a ne medjusobni duel. Dobiju li Dance, a izgube od Poljaka - CG je opet treca. Edited September 4, 20177 yr by MiddleClass
September 4, 20177 yr Nije jbg. Gleda se gol razlika, a ne medjusobni duel. Dobiju li Dance, a izgube od Poljaka - CG je opet treca. S kime Danci igraju u zadnjem kolu, mrzi me da guglam.
September 4, 20177 yr S kime Danci igraju u zadnjem kolu, mrzi me da guglam.Rumunija kuci. Sumnjam da ce to ispustiti. Ali zato CG sa dvije pobjede je prva u grupi. E sad to sto se mora dobiti Poljska tamo... :D Edited September 4, 20177 yr by MiddleClass
September 4, 20177 yr Rumunija kuci. Sumnjam da ce to ispustiti. Ali zato CG sa dvije pobjede je prva u grupi. E sad to sto se mora dobiti Poljska tamo... :D Pa nije nemoguce Poljska je malo pala u formi.