Jump to content

WC 2018 evropske kvalifikacije

Featured Replies

Ziv sam, trazim sinu da kupim dres. Sve rasprodato.

• Replies 1.7k
  • Views 112.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dres nekog od ovih milijardera što ne umeju protiv 'buržana? Strpi se do kraja kvalifikacija, biće... :fantom:

Koje su kese ovi Cesi. :D

Dres nekog od ovih milijardera što ne umeju protiv 'buržana? Strpi se do kraja kvalifikacija, biće... :fantom:

Ne taj dres, onaj drugi.

Bravo Joveticu

Jovetaaaaa... na centarsut Marusica.

Kakva golčina. Jovetić je majstor

Kako ga pospremi Joveta ka Oliver Bierhoff bezmajke™.

Tumbo  :ziga: a kako sam razočaran bio kad ga je Dejo doveo, izmislio nam čovjek ekipu i napravio igru. Mi realno poslije Brne Tupopogleđe nijesmo ličili ni na šta, a poslije Eura mišljah da nemamo što da tražimo u ovu grupu, ciklus utakmica za 1 prestiž™... i ako ne dohvatimo baraž, veći nam je uspjeh ovaj ciklus nego onaj kad smo ga igrali protiv Čeha.

Edited by pojmaš

Jankara i njegovi prekidi. :lolol:

Bravo za Cg. Protiv Danske odlucujuca za baraz.Neverovatno koliko su Norvežani otisli u kurac( a i Češki fudbal je uvatila kriza).

Edited by Cash

Nije jbg. Gleda se gol razlika, a ne medjusobni duel. Dobiju li Dance, a izgube od Poljaka - CG je opet treca.

Edited by MiddleClass

Nije jbg. Gleda se gol razlika, a ne medjusobni duel. Dobiju li Dance, a izgube od Poljaka - CG je opet treca.

S kime Danci igraju u zadnjem kolu, mrzi me da guglam.

S kime Danci igraju u zadnjem kolu, mrzi me da guglam.

Rumunija kuci. Sumnjam da ce to ispustiti.

Ali zato CG sa dvije pobjede je prva u grupi. E sad to sto se mora dobiti Poljska tamo... :D

Edited by MiddleClass

Rumunija kuci. Sumnjam da ce to ispustiti.

Ali zato CG sa dvije pobjede je prva u grupi. E sad to sto se mora dobiti Poljska tamo... :D

Pa nije nemoguce Poljska je malo pala u formi.

Jeste, ali se Danska bas digla. Ne znam ni sam kako smo ih dobili gore.