Meazza Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Heh, jedna od najdominantnijih reprezentacija ikada, vezala dva evropska i svetsko prvenstvo, sa igracima koji su non-stop igrali finala evropskih kupova.....pa naravno da ce doci do umora i zasicenja. A takve stvari se posebno vide kod pimplera. Ja ti samo kazem sta se videlo na terenu (oducavanje od fudbala). Da li su bili zasiceni ili su im sukube nocu sisale krv u snovima nije preterano bitno.
Lancia Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ja ti samo kazem sta se videlo na terenu (oducavanje od fudbala). Da li su bili zasiceni ili su im sukube nocu sisale krv u snovima nije preterano bitno. Nema zemlje na svetu, koja ne bi pristala da ih neko oduci od fudbala posle toliko trofeja i serije bez poraza.
Meazza Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Kako god, sve opet ide svojim tokom. Sve uvek ide nekim svojim tokom. Nema zemlje na svetu, koja ne bi pristala da ih neko oduci od fudbala posle toliko trofeja i serije bez poraza. Osim sto tu niko nije dobrovoljno pristao ni na sta nego su dosli da se takmice. I bili su oduceni. A istoriju niko ne osporava.
Lancia Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 U bre sto si uporan, oduceni pa oduceni :D pa bre nista nije za sva vremena.
Meazza Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 U bre sto si uporan, oduceni pa oduceni :D pa bre nista nije za sva vremena. Pa naravno da nije, eto vratise im Spanci milo za drago, mozda ce u buducnosti biti i jos dominantniji, otkud ja znam. Samo sam replicirao Sumaheru koji se nije slozio sa mnom da se desilo nesto sto se jbg jeste desilo. Ne mogu da kazem da nije kad jeste. :)
Toni Sumaher Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Oduciti i zabarski fudbal ne idu zajedno. Tu se koriste termini iz rovovskog rata.
Meazza Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Oduciti i zabarski fudbal ne idu zajedno. Tu se koriste termini iz rovovskog rata. Tvoj avatar bi imao sta da kaze na tu temu....
Toni Sumaher Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) Tvoj avatar bi imao sta da kaze na tu temu.... Mislis, kao kad je odbranio penal Kabriniju u finalu SP? :D Da nije bilo Tonija, Nemacka ne bi videla dalje od grupe sa Engleskom i Spanijom to prvenstvo. edit: setih se, promasio je Kabrini, ali ga je TS procitao. Edited September 3, 2017 by Toni Sumaher
Meazza Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ja ti kazem da je Toni prisustvovao 1 oducavanju, nisam napisao da je on ista zajebao.
Toni Sumaher Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 To je tacno, zabarski streptomicin za Nemce je uvek bio ubistven, ali Toni je ovde kao lakmus za crnu stranu nemackog fudbala, protiv kojeg uvek navijam cak i kada je ok, kao u poslednjih par godina.
porucnik vasic Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 To je tacno, zabarski streptomicin za Nemce je uvek bio ubistven, ali Toni je ovde kao lakmus za crnu stranu nemackog fudbala, protiv kojeg uvek navijam cak i kada je ok, kao u poslednjih par godina. +1 Огавни су још од Чудан у Берну. Ни Кајзер то није могао да исправи као играч...
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) Hoće li neko meni neukom da objasni na koji način su Francuzi uspeli da nedobiju jedan Luksemburg? Edited September 4, 2017 by Jean-Luc Picard
MiddleClass Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Grizman kesa, Kante kanta i pokojni Umtiti. Kad u svakoj liniji tima imas igrace koji su kvalitetom za Lester, Ren ili Las Palmas sve ti je jasno.
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Opet...Luksemburg u svakoj liniji tima ima igrače za Dudelanž, Fola Eš i Red Bojs Diferdanž, tako da mi i dalje ništa nije jasno :D
Recommended Posts