gone fishing Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 nekako kao da su krenuli u neki megalomanski poduhvat, stadion za 50-60 tisuća gledatelja i da im je na pola ponestalo love, nešto kao u nišu, gde novoizgrađena istočna tribina ima terasu, sever i jug nemaju a zapad je poluruševina - da bi taj stadion bio lep potrebno je sada uraditi i zapadnu tribunu sa terasom, a onda bi štrčale ostale dve pa bi i njih trebalo nadograditi i tako bi došli do stadiona za 30k prijatelja fudbala koji bi se napunio jednom u 5 godina kada igra repka sa nekom krštenom rep. u kval.
Cash Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) Može li Gibraltar do istorijskog boda? E jebiga Edited September 3, 2017 by Cash
Plavimost Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Može li Luxemburg do istorijskog boda? Srozavaju vrednost francuskih manekena za 26%
Grandilof Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Aha umal' gol Luksemburga, steta samo stativa...
SNARC Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Navijao sam za Luksemburg poslednih 15 minuta tekme kao da su mi rodjeni Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Plavimost Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Luksemburg :misko: Kao da sam saznao da je neko pobedio friend zoun :D
Aleksandar88 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Lol na koliko li se sada precenjuje procenjuje Lemar?
Meazza Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Belgija se kvlaifikovala Kakav im je ovaj novi trener? Tesko da moze da bude gori od Vilmotsa.
Cash Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Svicarska 8 utakmica/8 pobeda Lako im je bilo doci do tih 8 pobeda, grupa im je težki krs. Bravo za LUX
Recommended Posts