September 3, 20177 yr nastavili hrvati i kosovo. prvo poluvreme 0 0. ima prenos na hrt 2. nije skremblovano. teren na maksimiru je grdji od terena na marakani.
September 3, 20177 yr nastavili hrvati i kosovo. prvo poluvreme 0 0. ima prenos na hrt 2. nije skremblovano. teren na maksimiru je grdji od terena na marakani. Увек био. ^_^
September 3, 20177 yr na kraju hrvati dobili 1-0, umuljali ga iz nekog prekida, bez veze. nevjerovatno je kakve igrace imaju a lose igraju. nista ono kosovo nije jace od moldavije.
September 3, 20177 yr na kraju hrvati dobili 1-0, umuljali ga iz nekog prekida, bez veze. nevjerovatno je kakve igrace imaju a lose igraju. nista ono kosovo nije jace od moldavije. Лажна држава не може да има добар тим.
September 3, 20177 yr Author Švedska popravlja gol razliku. Moraće i Holandija dobro da nagazi Beloruse u gostima, da bi imala šanse u poslednjem kolu
September 3, 20177 yr Лажна држава не може да има добар тим. ali imaju mocnog igraca - Mergim Vojvoda
September 3, 20177 yr Ajde za teren na Maksimiru, ali ono je najruzniji stadion koji sam ja u zivotu video
September 3, 20177 yr A skrcalo se para i para ne bi li ga doveli u neko pristojno stanje, i džabe opet.
September 3, 20177 yr Ajde za teren na Maksimiru, ali ono je najruzniji stadion koji sam ja u zivotu video У којој конкуренцији?
September 3, 20177 yr Pa, dobro, u konkurenciji ovih iole normalnih liga i klubova koji ipak nesto predstavljaju u evropskom fudbalu. Ne racunam seoske lige i Afriku i slicno :D Jedna velika tribina, pa suma, pa tri male do one gde su BBB. A sve tribine odvojene onom plavom stazom, na kilometar daleko i onaj visok zid. Kad prenose i malo zumiraju, ne mozes ni da vidis navijace. Ne znam, meni je odvratan Edited September 3, 20177 yr by Giggsy
September 3, 20177 yr Pa, dobro, u konkurenciji ovih iole normalnih liga i klubova koji ipak nesto predstavljaju u evropskom fudbalu. Ne racunam seoske lige i Afriku i slicno :D Jedna velika tribina, pa suma, pa tri male do one gde su BBB. A sve tribine odvojene onom plavom stazom, na kilometar daleko i onaj visok zid. Kad prenose i malo zumiraju, ne mozes ni da vidis navijace. Ne znam, meni je odvratan Е, сад шта су нормалне лиге то је питање. У Титостану је било далеко ружнијих и нефунционалнијих стадиона.
September 3, 20177 yr Ja sam bio na tom stadionu 1989. Dinamo - Partizan 2-0. Tada nije los bio. One rupe pre svega istok-sever su bile ruzne. Koliko videh tu nista nisu uradili (spojili).
September 3, 20177 yr Е, сад шта су нормалне лиге то је питање. У Титостану је било далеко ружнијих и нефунционалнијих стадиона. A dobro, kazem ti, mislim na ove iole ozbiljnije klubove. Ko sve tad nije bio u prvoj ligi, naravno da je bilo ruznijih :D