nautilus Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 nastavili hrvati i kosovo. prvo poluvreme 0 0. ima prenos na hrt 2. nije skremblovano. teren na maksimiru je grdji od terena na marakani.
porucnik vasic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 nastavili hrvati i kosovo. prvo poluvreme 0 0. ima prenos na hrt 2. nije skremblovano. teren na maksimiru je grdji od terena na marakani. Увек био. ^_^
nautilus Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 na kraju hrvati dobili 1-0, umuljali ga iz nekog prekida, bez veze. nevjerovatno je kakve igrace imaju a lose igraju. nista ono kosovo nije jace od moldavije.
porucnik vasic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 na kraju hrvati dobili 1-0, umuljali ga iz nekog prekida, bez veze. nevjerovatno je kakve igrace imaju a lose igraju. nista ono kosovo nije jace od moldavije. Лажна држава не може да има добар тим.
Cash Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Švedi gaze u Belorusiji svaka čast. I siroti Dick nekako pobedio.
levi Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Švedska popravlja gol razliku. Moraće i Holandija dobro da nagazi Beloruse u gostima, da bi imala šanse u poslednjem kolu
radnik Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Лажна држава не може да има добар тим. ali imaju mocnog igraca - Mergim Vojvoda
Giggsy Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ajde za teren na Maksimiru, ali ono je najruzniji stadion koji sam ja u zivotu video
James Marshall Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 A skrcalo se para i para ne bi li ga doveli u neko pristojno stanje, i džabe opet.
porucnik vasic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ajde za teren na Maksimiru, ali ono je najruzniji stadion koji sam ja u zivotu video У којој конкуренцији?
Giggsy Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) Pa, dobro, u konkurenciji ovih iole normalnih liga i klubova koji ipak nesto predstavljaju u evropskom fudbalu. Ne racunam seoske lige i Afriku i slicno :D Jedna velika tribina, pa suma, pa tri male do one gde su BBB. A sve tribine odvojene onom plavom stazom, na kilometar daleko i onaj visok zid. Kad prenose i malo zumiraju, ne mozes ni da vidis navijace. Ne znam, meni je odvratan Edited September 3, 2017 by Giggsy
porucnik vasic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Pa, dobro, u konkurenciji ovih iole normalnih liga i klubova koji ipak nesto predstavljaju u evropskom fudbalu. Ne racunam seoske lige i Afriku i slicno :D Jedna velika tribina, pa suma, pa tri male do one gde su BBB. A sve tribine odvojene onom plavom stazom, na kilometar daleko i onaj visok zid. Kad prenose i malo zumiraju, ne mozes ni da vidis navijace. Ne znam, meni je odvratan Е, сад шта су нормалне лиге то је питање. У Титостану је било далеко ружнијих и нефунционалнијих стадиона.
radnik Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ja sam bio na tom stadionu 1989. Dinamo - Partizan 2-0. Tada nije los bio. One rupe pre svega istok-sever su bile ruzne. Koliko videh tu nista nisu uradili (spojili).
Giggsy Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Е, сад шта су нормалне лиге то је питање. У Титостану је било далеко ружнијих и нефунционалнијих стадиона. A dobro, kazem ti, mislim na ove iole ozbiljnije klubove. Ko sve tad nije bio u prvoj ligi, naravno da je bilo ruznijih :D
Recommended Posts