Jump to content

Fantasy Champppions League 2016/17

Featured Replies

Ja neb dirao traku sem ako me nista drugo ne vadi u h2h. Treba Runaldu bar 2 gola samo za izjednacenje, moguce je, al mozda bude i 1 prdjenje u cabar ko u proslom kolu. Ja necu cackati sigurno.

Dje je Aubameyang jbt? Najgori transfer ikad :isuse:

edit: A Layun na klupi, pu!

Edited by crtamOrasi

Opet završavam kolo sa 10 igrača. Gori sam od Wengerovog Arsenala 

Ispali dabogda.

Ispali dabogda.

+1

Izgubio za bod zbog ovoga :dry:

e: cestitke Spadeu na pobedi

Edited by crtamOrasi

Dobi me Pantelia za 2 poena :isuse:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Nisi ti to dobro sabr'o... :)

Rezultati četvtog kola: http://www.haxball.gr/group/view/24698

Nesto sam zeznuo stvar kod njegovog zbira. Sad kontam Telles je valjda veznjak ovde, a ja sam mu racunao cs kao defanzivcu.

Inace, league high rezultat i 1 forumski sony™ windmillom preko Kukare :D

Nikad gore kolo, bilo bi prihvatljivo da me supci iz odbrane Juve-a ne zajebase. Lose sam izvrsio 2 free izmene, trebao sam nekog napadaca da uzmem tipa Falkao. 

Samo mi jedna stvar nije jasna, kako sa jadnim ucinkom u ovom kolu sam napredovao 10 mesta u generalnom plasmanu i sad sam 15. mesto i prvi u Srbiji, al mala razlika samo 6 poena razlike. Ocajno kolo,a tek ce sledece da bude ocajno.Samo da se nekako odrzim u prvih 20 do kraja grupne faze posle napadamo TOP 10.

Klosari iz Torina mi uzese 10 poena.

Edited by OmarKuk

• Author

Nadam se da će Tolaa imati vremena da vodi ligu, ja odustajem... Pozdrav!

• 3 weeks later...

Nemojte da zaboravite prvi mec se igra u 18.00 tako da treba izmene ranije izvrsiti. Gledajuci sastav ocekujem da ovo kolo propadnem kao muda kroz pocepane gace.

Edited by OmarKuk

Spicio izmenu i kapitensku traku na Obamejanga, a on ne igra :isuse: E sad sam ga izpusio i oficijalno.

Edited by OmarKuk

+1

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Niste sami, braco :dry: