Jump to content

Fantasy Champppions League 2016/17

Featured Replies

Ma gde vas derem, nezadovoljan sam, ne koristim situaciju da budem u TOP  10 overal, jebes prvo mesto u Srbiji trenutno kad dobijas samo pohvalnicu za to. Kolarov me unakazi.

On 19. 10. 2016. at 19:57, Velocipede said:

Ja! :)

Pa nije ni cudo sto sam izgubio <_<

Dobro je da niko ne sme da prokomentarise ovakve moje rezultate u prvoj sezoni kad ne vodim ligu, vidim bojite se za kolena... :p

:isuse: :isuse: :isuse:

• Author

Možeš da preuzmeš vođenje lige, ja uzeo 9 bodova iz tri utakmice, dosta :)

On 20. 10. 2016. at 13:37, Tolaa said:

Dobro je da niko ne sme da prokomentarise ovakve moje rezultate u prvoj sezoni kad ne vodim ligu, vidim bojite se za kolena... :P

:isuse: :isuse: :isuse:

Nije, nego smo djentlmeni :P

Kuče™, sad ti sledi strmoglav na listi.

Hvala Velo, ali neka te, zasluzio si bar da jos namestis sebi zreb u narednoj rundi.

• Author

Promenjene su vrednosti igrača. Promene su +- 0.1. 

Što se moje ekpe tiče dobio sam petoricu sa +0.1 i dvojicu sa -0.1, pa sam sad bogatiji za 0.3 :)

• 2 weeks later...
  • Author

Mertens jedini ima +0.2

Danas četvrto kolo, pažnja, u Turskoj se igra od 18:45!

Uh, hvala na podsetniku, ladno bih cekao 8 da krpim tim.

Na koju foru mi pise 2 imam 2 besplatne izmene ???

Mozda zato sto nisi radio predhodno kolo nijednu.

Ma jok. Inace uzas kolo, nacisto promasene izmene.Dobro ajd Karasko ima asistenciju.

Edited by OmarKuk

Ja srecom nisam imao vremena inace bih liferovao i Ozila i Lewandowskog divljanjem. Da Atletico nije primio gol od ruskih pacera vece bi bilo vrhunsko.

Ja mrsavo za sada... Samo me Levandovski vadi. Uz njega Mesi dao gol i na klupi kao prva izmena ceka Vanderson (ovde bese radi automatske izmene ako nista ne diras u kolu?). Pored toga 3 keca i 2 dvojke... Mora Ronaldo danas da izdivlja :)

Da li prebaciti traku sa Lewe na Slinu?