October 18, 20168 yr Mrtvi Tolisso, tesko mu bilo da sa jednog metra da gol Uspecu da izgubim i pored sasvim pristojnog kola izgleda.
October 18, 20168 yr Hernandez nije igrao u odbrani Lestera, ocaj napadaci, samo 42 poena nakon prvog dana.
October 19, 20168 yr Author Kako imaš 42 poena, kad imaš 3 igrača sa 6 poena, 3 sa 2 poena i dvojicu sa 8? Gde su ti dodali još dva poena? :)
October 19, 20168 yr Ubacio sam brava umesto golmana liona, reko neće sigurno biti cs ali možda mu se zalomi da odbrani neki penal nešto, ko zna
October 19, 20168 yr Ubacio sam brava umesto golmana liona, reko neće sigurno biti cs ali možda mu se zalomi da odbrani neki penal nešto, ko zna Skoro pa se bas to desilo
October 19, 20168 yr A što je najgore planirao sam da ga izbacim skroz jer igraju dva puta protiv barse, ali nisađm stigao da iskoristim transfer
October 19, 20168 yr Zato "moji" fino guraju. Mesi 2 komada, Leva 1 za sada, Kimih 1, Orije CS, juce Asensio gol, Ronaldo kapiten... POsle onog dirigovanog poraza u prvim kolu, pa debakla u drugom, konacno se smesi prva pobeda protiv cuvara tradicije i povratak u borbu za prva dva mesta...
October 19, 20168 yr Diletanti oduzeli Aleksisu asist. a na fles skoru i dalje stoji da je ima,a tek mi nisu jasna Bonucijeva 4 poena koja ladno stoje od sinoc...jbt.kako 4 (cetiri)?Igrao 90 min uz klinsit i zuti karton= 5 ...valjda
October 19, 20168 yr Pu sto ne stavi Ozilu kapitensku traku. Pu, samo 86 poena i to sa Kolarovom -1 koji me je unakazio. Kakve greske ja pravim, i kakvi me pehovi prate u ovom i prethodnom kolu kad sam mogao Sondzu da uzmem. Edited October 19, 20168 yr by OmarKuk
October 19, 20168 yr Author Rezultati trećeg kola, ujutru ću da prekontrolišem još jednom sve rezultate. Imamo i prvu nerešenu utakmicu. :)
October 19, 20168 yr Ne radi mi link. Ali koliko vidim pošto je bravo uspeo svojeručno da mi izbije 7 poena iz džepa ćevap se nekako dočepao iksa
October 20, 20168 yr Zato "moji" fino guraju. Mesi 2 komada, Leva 1 za sada, Kimih 1, Orije CS, juce Asensio gol, Ronaldo kapiten... POsle onog dirigovanog poraza u prvim kolu, pa debakla u drugom, konacno se smesi prva pobeda protiv cuvara tradicije i povratak u borbu za prva dva mesta... odličan finiš, moram da priznam da se tome nisam nadao u stvari očekivao sam od mojih neki učinak čestitam ništa, OmarSonyPlayStationKuk lagano nas dere, mi ostala uboga sirotinja ćemo se gurati za prolaz..