September 27, 20168 yr 65 poena nakon prvog dana, steta sto zamenise Iguaina, sad moram Aguera da stavim za kapitena. Nasri bez icega 5 poena, da li ga menjati Ozilom. Za sutra Kolarov i Aguero. Na klupi Ozil,Iwobi i Markinjos i PSZ-a. Edited September 27, 20168 yr by OmarKuk
September 27, 20168 yr Opa nije 65, nego 71 poen. Koliko imate vi ? Ne znam sta da radim sa ovim izmenama oko Nasrija ima 5 poena, da li da stavim Ozila, a tu je i Iwobi, nisam pametan.
September 28, 20168 yr Pu, tek sam 28. u generalnom plasmanu za ovo kolo . Nista onda mora da porobi Aguero veceras, Siti da ne primi gol, i Ozil barem asistenciju da ima , pa da se nadamo Soniju, plus ostali Mesi, Suki , Muki da ne porobe
September 28, 20168 yr Pu, tek sam 28. u generalnom plasmanu za ovo kolo . Nista onda mora da porobi Aguero veceras, Siti da ne primi gol, i Ozil barem asistenciju da ima , pa da se nadamo Soniju, plus ostali Mesi, Suki , Muki da ne porobe neka je sa srecom!
September 28, 20168 yr Ne znam dal se isplati menjati Nasrija za Ozilia ili Iwobija, Nasri ima 5 poena dobio je 2 poena na iznudjenim penalu, a za asistenciju se dobija 3 poena, e sad da li ce biti Ozilove asistencije, gola to je pitanje.
September 28, 20168 yr Propast stavio Ozila umesto Nasrija, i Aguera za kapitena, jbt 3 gola dali Aguero ni jedan , a do sad cepao covek.
September 29, 20168 yr Author Rezultati drugog kola: http://www.haxball.gr/group/view/24698 Verovatno će u toku dana liga biti izbrisana. Sačuvao sam raspored i rezultate.
September 29, 20168 yr a da platimo?! jel stvarno 30 dinara sms-om ili će me odrati kasnije na neku foru?!
September 29, 20168 yr Ja sam pokusala jednom da platim, ali nije mi dalo. Ne znam da li bi proslo iz Srbije. Zar je moguce da je uefa toliko brza ove godine da izracunaju i automatske izmene vec do jutra? A kad sam ja vodila ovo moralo je da se ceka nekad i duze od 24 h. <_<
September 29, 20168 yr Author Ove godine aplikacija mnogo bolje radi nego prethodne. Nadam se da su ovo konačni rezultati za drugo kolo, proveriću da li je bilo nekih promena.
October 18, 20168 yr Znaci totalni potop ce biti u trecem kolu, nakon propustene istorijske sanse za Soni i top 10 generalno u 2.kolu.