September 14, 20168 yr Mada doduse kako je tim sklepan bukvalno kao sto i ime kaze minut do 20.45 95 poena i nije los rezultat. Mada je moglo bolje, unakazise me 2 igraca Borusije koja su kostala, a nisu igrala.
September 14, 20168 yr Pih, da sam znao da igram protiv onog amatera cvrleta mogo sam uštekati sat vremena života bačenih u sklepavanje tima
September 14, 20168 yr Pih, da sam znao da igram protiv onog amatera cvrleta mogo sam uštekati sat vremena života bačenih u sklepavanje tima Sad vidim mogo' si bas i ti na Cevapa :(
September 14, 20168 yr Minut do 20.45 + 95 poena = Sony Ma kakav Soni, imam Kagavu sa nula poena, izbacio sam Delgada sa 2 poena. Da sam umesto ovih Dortmundovih prevara stonisu igrale ubacio Mahreza pa i da se nadam Soniju.
September 15, 20168 yr Ua Velo, vracajte Tolu :D Pa gde ce ti dusa, ajd sto si me stavio sa ovim sto je sklepao tim u poslednjem muinutu, nego me jos nabaci na njega u provm kolu, a preostala 2 rivala iz grupe gora od mene :(
September 15, 20168 yr Author Žreb nije bio namešten! :) Inače. u tri grupe se desilo slično: igrali su prvi i drugi po poenima međusobno. Bar si favorit u sledećem kolu :)
September 15, 20168 yr I kod mene slicna stvar; 75 poena, drugi skor u grupi, no uparen protiv najboljeg, koji je imao 90 poena.
September 15, 20168 yr I kod mene slicna stvar; 75 poena, drugi skor u grupi, no uparen protiv najboljeg, koji je imao 90 poena. Idemo Milje na kladzu,nema leba od ovoga