Jeremija Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Ma, dok ga Maja Volk hrani, nema od njega ništa, udara kao neka baba.
Pantelija jr Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Koliko god nevjerovatno to zvučalo kad se kaže za nekoga sa Novakovim rezultatima, stvarno igra kao pičkica večeras. Ništa dosad nevidjeno, da se razumijemo - dešavalo se čak i The Najmudatijem Nadalu (sjećam se finala Rima 2011., kad mu se ono Novak prvi put bio naselio u glavi - u oba seta lagano svako drži svoj servis do 5-4 za Djokovića, kad Rafa dvaput rutinski usere za 6-4, 6-4). E pa sad se to dešava Djokoviću protiv Vave. Meni to malo čudno, jer vjerujem da je Djoković, osim na planu fizičke snage, u svim drugim aspektima igre bolji, i utoliko je veći i tužniji njegov mentalni raspad. Ukratko, ne izgleda dobro...
Moća Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Jebem ti i tenis i djokovica picku i sve mu jebem i ovog sto postane federer i nadal u jednom po jedanput godisnje Sent from my Le X620 using Tapatalk
precog Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 pa gledaj Malo sutra, ionako ce sef da me zajebava zbog novaka :(
mlatko Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Treba mu jedan pad ...poslato sa prinudnog...
Jeremija Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Jebem ti i tenis i djokovica picku i sve mu jebem i ovog sto postane federer i nadal u jednom po jedanput godisnje Sent from my Le X620 using Tapatalk Jebem im ja svima sve po spisku. Šta je ovo, više ne zna ni da smečuje?
Pantelija jr Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 E jebi ga, Nole, aj ti kući polako... Pa bar malo vatre da pokaže, jebemmumiša! Aj dobro, dobi jedan smeč dok pišem ovo...
Lancia Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Malo sutra, ionako ce sef da me zajebava zbog novaka :( zajebi ga, pa daj otkaz :) dobija ovo Djole.
Ivo Petović Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Predivno je gledati Wawrinkin jednoručni bekhend. Predivno. Škola tenisa. Ko je ono beše ovde pre 4-5 godina tvrdio da je jednoručni bekhend mrtav?
Recommended Posts