September 11, 20168 yr Ja ne inače ne pratim mnogo Matsa, znam da ga cela Srbija mrzi, ali za sada je za dva koplja iznad dosadnog Mekinroa. Squirtuje na Novakovu odbranu i retern, za sada vrlo dobro analizira, ne vidim da ič navija za Stena.
September 11, 20168 yr Novak nikada nije imao neki respektabilni servis, ali ove godine ili bar veći deo, servira očajno.
September 11, 20168 yr Ja se obično tešim da se šteka u R1, R2, R3 i da onda razmaše servis u finalu, ali ovo danas...
September 11, 20168 yr Imao je dosta dobar do negde 2010,2011, kada je promenio reket. Od onda, katastrofa. Srećom, odličan je u većini drugih aspekata, ali da mu je servis kao što je bio njegovom treneru, verovatno bi se već odavno penzionisao sa rekordnim brojem slemova. :misko:
September 11, 20168 yr Može da se oprosti sa 2. setom. Sent from my SM-N910C Sreča pa je izvukao 1.set inace bi ovo bilo gotovo
September 11, 20168 yr Djokovic je toliko nestabilan veceras mentalno da je to neverovatno. Vava ne igra nista posebno, sem sto ponekad uspeva da pritisne prepasivnog Novaka. Ovo ne lici ni na jedan njihov mec na GS do sada, prilicno los tenis zasad.