duda Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 čini mi se da je i muratoglu nešto pričao kako monfis ima dobre šanse samo bih volela da ih je i novak čuo, ništa više
Arkadija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Tri duple greške za redom. Edited September 9, 2016 by Arkadija
duda Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Tri dupe greške za redom. a ja ne gledam, nemam vremena, pratim ls tu i tamo i sve se mislim kako novak garant sjajno igra
mlatko Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Rts radi prenos, danas prvi put? nisu hteli verovatno da rizikuju i kupuju prava kad je Nole bio rovit evo i Gael puca loptice u mrezu. finih 3:0 ...poslato sa prinudnog... Edited September 9, 2016 by mlatko
Arkadija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Novak igra dobro, a Monfis još uvek nije shvatio da Vilander očekuje njegovu pobedu.
Jeremija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Što neko ne kaže Monfisu šta je rekao Vilander, ko zna, možda bi osvojio koji gem.
Milogled Bluff Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jebote, i ovo je Marvin cekao dva dana. Bolje da je ostao da loce pivo u pabu
1n54jd3r Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Planirao sam da iskuliram izlazak ali brzo ce ovo Nole da privede kraju :D Monfis ocigledno ne veruje da moze da parira uopste...govor tela mu je tuzan
Lancia Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jebote, i ovo je Marvin cekao dva dana. Bolje da je ostao da loce pivo u pabu ma lozi nas, garant srce caj s verenicon u nekom privatnom klubu i gleda kriket.
Recommended Posts