September 9, 20168 yr čini mi se da je i muratoglu nešto pričao kako monfis ima dobre šanse samo bih volela da ih je i novak čuo, ništa više
September 9, 20168 yr Tri dupe greške za redom. a ja ne gledam, nemam vremena, pratim ls tu i tamo i sve se mislim kako novak garant sjajno igra
September 9, 20168 yr Rts radi prenos, danas prvi put? nisu hteli verovatno da rizikuju i kupuju prava kad je Nole bio rovit evo i Gael puca loptice u mrezu. finih 3:0 ...poslato sa prinudnog... Edited September 9, 20168 yr by mlatko
September 9, 20168 yr Novak igra dobro, a Monfis još uvek nije shvatio da Vilander očekuje njegovu pobedu.
September 9, 20168 yr Što neko ne kaže Monfisu šta je rekao Vilander, ko zna, možda bi osvojio koji gem.
September 9, 20168 yr Planirao sam da iskuliram izlazak ali brzo ce ovo Nole da privede kraju :D Monfis ocigledno ne veruje da moze da parira uopste...govor tela mu je tuzan
September 9, 20168 yr Jebote, i ovo je Marvin cekao dva dana. Bolje da je ostao da loce pivo u pabu ma lozi nas, garant srce caj s verenicon u nekom privatnom klubu i gleda kriket.