September 8, 20168 yr Iskustvo govori da su Novaku najteže završnice sa ne-fabfour ekipom, videti pod USO 2014 i RG 2015. Svaka čast Monfilsu, ali meni se Nishi čini kao
September 8, 20168 yr zanimljiva statistika. od RG 2004 je bar jedan od trojke federer, nadal, murray bio u polufinalu grand slama. 50 puta zaredom. ovog us open dosao kraj seriji
September 8, 20168 yr e ako je b92 da rek'o.... U drugim vestima, Vilander kaže da je Monfis veliki favorit
September 8, 20168 yr Jebo vas termin zbog vase price sam mislio da je veceras pa sam cimao ljude da gledamo. Sent from my Le X620 using Tapatalk
September 8, 20168 yr e ako je b92 da rek'o.... U drugim vestima, Vilander kaže da je Monfis veliki favorit ovo si izmislio, vilander nikad to ne bi reko
September 8, 20168 yr Jebo vas termin zbog vase price sam mislio da je veceras pa sam cimao ljude da gledamo. Sent from my Le X620 using Tapatalk a, bre... ti ko da si pravnik. uzimas sve sto ljudi kazu zdravo za gotovo
September 8, 20168 yr a, bre... ti ko da si pravnik. uzimas sve sto ljudi kazu zdravo za gotovo ti ljudi mora da su crnogorci..