September 8, 20168 yr dajem glavu sa je neko sa rts-a otisao na livescore.com i tamo pogledao vreme odigravanja :D xaxa, to sam i ja uradio ali sam samo preslikao vreme od zenskih polufinala.
September 8, 20168 yr Bah. Više mi se sviđalo ono što je Majo napisao, pa ću da poverujem u to iako na lajvskoru vaistinu piše 21:15. Tj 21:00. na livescoru uvek pise 21,00 kad se ne zna termin :)
September 8, 20168 yr Author Na zvanicnom sajtu ima samo raspored turnira, objavljen pre pocetka, gde pise da polufinala krecu od 21h. A tek vece pre (tj veceras u ovom slucaju) objavljuju satnicu po terenima. Ali odmah posle meca Novak je dao intervju gde su pricali kako mu je sledeci mec u dnevnom terminu na sta Novak kaze da ce samo promeniti satnicu treninga i da ce trenirati u to vreme kad ce biti polufinale. Ako mozemo saznati kad je Novak juce trenirao, znacemo sigurno kad igra. Ali po svemu sudeci sanse da je u 21h su bukvalno 99% Edited September 8, 20168 yr by Timmy
September 8, 20168 yr na livescoru uvek pise 21,00 kad se ne zna termin :) Aha, dakle i ti tvrdiš da je Majo u pravu i da počinje kasno? Odlično, ako slučajno nisi u pravu i meč krene kad ja ne volim, smatraću to vašom krivicom -_-
September 8, 20168 yr na livescoru uvek pise 21,00 kad se ne zna termin :) nije trebalo da mu to otkrivas.
September 8, 20168 yr mada, polufinale 2014-e je pocelo u 18h po crnogorskom da se strpimo jos malo. marvine, ti zauzmi busiju vec od 17h po crnogorskom. jednom ce poceti
September 8, 20168 yr To i jeste problem, petak je, drinks after work, o grka sudbino :( Da počinje oko 22h, 23h bilo bi just spiffing
September 8, 20168 yr Koji ste vi Odete na eurosport i vidite kada počinje http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml 21:00
September 8, 20168 yr ... marvine, ti zauzmi busiju vec od 17h po crnogorskom. jednom ce poceti Da ne bude kasno? :o 17h po crnogorskom je 23h u standardnoj UTC+1 zoni ;) Njima je 8 ujutru u podne [emoji14] Sent from my SM-N910C Edited September 8, 20168 yr by Max Morlock