kapetanm Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Daleko je al vredi - Elefonisos na Peloponezu
wall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ima u Gr neko morsko mesto gde uglavnom nije pakao jul-avgust? Umalo ne crkoh na Krfu kada je bilo par dana 35-36 pa bih rado izbegao...
namenski Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Sto bre maltretirate coveka? @ nisam ja: dete, auto, avgust, nema ti druge, a ni bolje, nego se hvataj Halkidikija, na jednom od ona 3 prsta ziher ces da nadjes nesto sto ti odgovara, ima toga da se bira i vise je nego OK. Em je dohvatno autom u cugu, sto nije mala stvar kad imas dete u autu, em je provereno i da se proveriti s obzirom da imas masu ljudi i ovde koji barataju podacima iz prve ruke, pa i konkretnim preporukama.
wall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) ^A to mi izlazi iz budžeta. ^_^ 2014. je bilo odlično, 30-32 max, noću samo otvoriš balkon i spavaš... Ja se ponadao takva klima kad prošle godine pakao. <_< Edited February 16, 2016 by wall
beta Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 @wall dobro, dosta je bilo sprdnje. znaš i sam da su jul i avgust vreli u gr.
wall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 @wall dobro, dosta je bilo sprdnje. znaš i sam da su jul i avgust vreli u gr. Znam ali rekoh neka mikroklima, negde... Planina u zaleđu pa vetar i tako... Nije baš nemoguće a Grčka ima milion mesta pa eto nada...
beta Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) eto već si suzio izbor. dakle, traži neko mesto gde ima planina u zaleđu i dosta zelenila. možda i neko ostrvo sa dosta zelenila Edited February 16, 2016 by beta kentauri
wall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 eto već si suzio izbor. dakle, traži neko mesto gde ima planina u zaleđu i dosta zelenila To mi je druga opcija.Prva je, bila, da pitam ovde. ^_^
I*m with the pilots Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Wall, ja sam trazila isto nesto sa prirodnim hladom pre koju godinu pa sam dobila ovde preporuku za Skijatos i Skopelos od Dr.Arslanagica. Meni je Skijatos bio odlican, ali to je bila druga polovina juna pa nije ni bilo nesnosno toplo (ja iskreno ne znam kako izgledaju avgust i jul kada su vruci, dvaputa sam letovala u tom periodu, i oba puta bila baksuz sa vremenom; prosle godine smo imali 19C u Baskiji u avgustu i zalila sam sto nemam skafander sa sobom); no toliko ima zelenila na vecini plaza da ce te sigurno dobro ohladiti. Meni je tad nekoliko dana bilo i hladno u hladovini ispod drveta, obicno bih se preko maje/haljine umotala u peskir. Smesti se negde u blizini plaze Kukunarijes, moja preporuka.
wall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Aha. Skijatos gledao i prošle godine ali zakasnio. Mada i prošle godine imao palme ceo dan ali u svađi sam sa toplotom. Moraću nešto da smislim ili ne idem(o). Hvala. :)
I*m with the pilots Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ja ne pricam o palmama vec o cestitom hladu, koji i divno mirise: (nemam sad bolju sliku u albumu) celo ostrvo je pokriveno ali naravno da ima i plaza koje nemaju hlad, mozes da biras.
Recommended Posts