February 16, 20169 yr Ima u Gr neko morsko mesto gde uglavnom nije pakao jul-avgust? Umalo ne crkoh na Krfu kada je bilo par dana 35-36 pa bih rado izbegao...
February 16, 20169 yr Sto bre maltretirate coveka? @ nisam ja: dete, auto, avgust, nema ti druge, a ni bolje, nego se hvataj Halkidikija, na jednom od ona 3 prsta ziher ces da nadjes nesto sto ti odgovara, ima toga da se bira i vise je nego OK. Em je dohvatno autom u cugu, sto nije mala stvar kad imas dete u autu, em je provereno i da se proveriti s obzirom da imas masu ljudi i ovde koji barataju podacima iz prve ruke, pa i konkretnim preporukama.
February 16, 20169 yr ^A to mi izlazi iz budžeta. ^_^ 2014. je bilo odlično, 30-32 max, noću samo otvoriš balkon i spavaš... Ja se ponadao takva klima kad prošle godine pakao. <_< Edited February 16, 20169 yr by wall
February 16, 20169 yr @wall dobro, dosta je bilo sprdnje. znaš i sam da su jul i avgust vreli u gr. Znam ali rekoh neka mikroklima, negde... Planina u zaleđu pa vetar i tako... Nije baš nemoguće a Grčka ima milion mesta pa eto nada...
February 16, 20169 yr eto već si suzio izbor. dakle, traži neko mesto gde ima planina u zaleđu i dosta zelenila. možda i neko ostrvo sa dosta zelenila Edited February 16, 20169 yr by beta kentauri
February 16, 20169 yr eto već si suzio izbor. dakle, traži neko mesto gde ima planina u zaleđu i dosta zelenila To mi je druga opcija.Prva je, bila, da pitam ovde. ^_^
February 16, 20169 yr Wall, ja sam trazila isto nesto sa prirodnim hladom pre koju godinu pa sam dobila ovde preporuku za Skijatos i Skopelos od Dr.Arslanagica. Meni je Skijatos bio odlican, ali to je bila druga polovina juna pa nije ni bilo nesnosno toplo (ja iskreno ne znam kako izgledaju avgust i jul kada su vruci, dvaputa sam letovala u tom periodu, i oba puta bila baksuz sa vremenom; prosle godine smo imali 19C u Baskiji u avgustu i zalila sam sto nemam skafander sa sobom); no toliko ima zelenila na vecini plaza da ce te sigurno dobro ohladiti. Meni je tad nekoliko dana bilo i hladno u hladovini ispod drveta, obicno bih se preko maje/haljine umotala u peskir. Smesti se negde u blizini plaze Kukunarijes, moja preporuka.
February 16, 20169 yr Aha. Skijatos gledao i prošle godine ali zakasnio. Mada i prošle godine imao palme ceo dan ali u svađi sam sa toplotom. Moraću nešto da smislim ili ne idem(o). Hvala. :)
February 16, 20169 yr Ja ne pricam o palmama vec o cestitom hladu, koji i divno mirise: (nemam sad bolju sliku u albumu) celo ostrvo je pokriveno ali naravno da ima i plaza koje nemaju hlad, mozes da biras.