Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Bio mozda neko u mestu Kanoni na Krfu? Ima li plaza? koliko cesto slecu avioni nocu, moze li se spavat?

Često.

Možda sezona prolazi ali kada sam bio tri leta samo za BEG tog dana.

Posted (edited)

Ma da, gledao sam to na googlu, al reko da pitam kako je uzivo

a i vise sam mislio na ovu

https://www.google.rs/maps/@38.1539275,20.4788453,639m/data=!3m1!1e3?hl=en

Makris Gialos odličan, čista voda fin pesak, lepa borovina okolo a ni gužve nisu bile nesnosne. Prošle godine u periodu 10-20 avgust (dakle u vreme najveće navale Italijana) mogao si dohvatiti slobodnu ležaljku sve do podneva. Plaža u mestu boravka na kojoj ionako ne planiraš biti više od 3-4 dana: nema bolje od Makris Gialosa veruj mi.

Lassi je dosadan uveče, jedna poduža ulica (ne šetalište) i to je sve, ali Argostoli ti je ionako (taksijem 6 eur/bus 1.5- 2 ako se ne varam) na 5 minuta 

Edited by dillinger
Posted

devojka i ja smo svako vece isli peske do argostolija, za oko 20 min si tamo, jedino sto se ide uzbrdo/nizbrdo ali nije strasno.

i platis gialos je isto sasvim dobra plaza od tih u lassiju.

• 2 weeks later...
Posted

Bio mozda neko u mestu Kanoni na Krfu? Ima li plaza? koliko cesto slecu avioni nocu, moze li se spavat?

ne znam da li je kasno ali evo...

ja da sam na tvom mestu sa sitnim detetom bih isao u rodu, na sever. malo mesto, odlicno snabdeveno, par ulica, dosta privatnog smestaja, plaza pescana i prilicno plitka, taman da ne brines ako ti dete uleti u more bez pratnje. porodicno, mirno, nema omladinu i raspasojke, nema pijanih i ludih po ulici, ljudi pitomi, druzeljubivi, srdacni, taman kako treba. 

Posted (edited)

ne znam da li je kasno ali evo...

ja da sam na tvom mestu sa sitnim detetom bih isao u rodu, na sever. malo mesto, odlicno snabdeveno, par ulica, dosta privatnog smestaja, plaza pescana i prilicno plitka, taman da ne brines ako ti dete uleti u more bez pratnje. porodicno, mirno, nema omladinu i raspasojke, nema pijanih i ludih po ulici, ljudi pitomi, druzeljubivi, srdacni, taman kako treba. 

Gotovo, odabrali Dasiju zbog blizine Kerkire.

Ne volim Dasiju ali je apartmancic super, bukvalno na obali. Autobuska stanica je 100 metara iznad.

Edited by Caligula
Posted

Прелазак магистрале у Дасији је "помоз' Боже". Више се ослањаш на слух него на вид. Где год да станеш, обрни, окрени, једна кривина те чека.

Posted

Nama bilo super u Dasiji pre X godina ...

• 2 weeks later...
Posted

Astepalija ubija na mestu! Kakvo lepo ostrvo, more kao i svuda do sada (Naxos, pa Amorgos) tirkizno, prečisto i slanooo, lokalci super kul i vreme potpuno sjajno!!

ImageUploadedByTapatalk1441999388.477938.jpg

ImageUploadedByTapatalk1441999463.078332.jpg

ImageUploadedByTapatalk1441999559.805167.jpg

Više o svemu kad se vrnem kući za kojih nedelju dana!

• 2 months later...
Posted (edited)

Da se ovo dogodilo leti, bilo bi zlo. 

Kliziste pokrenuto zemljotresom, plaza Egremni

Plaza vise ne postoji.

15_11-Lefkada-5-e1447919846758.jpg

Edited by Аврам Гојић
Posted

e bedak. a jes bilo tripozno. umeli su kamenćići da paduckaju. 

Posted

e bedak. a jes bilo tripozno. umeli su kamenćići da paduckaju. 

Kad se setim onih 300 i kusur stepenika...

Posted

Koleginica pročitala na nekom putovanja forumu da lokalci očekuju da će more i vetrovi tokom zime vratiti plažu u prethodno stanje. 

Btw razmišljao sam o ovome prilikom posete Porto Katsikiju koji je znatno uži od Egremnija. Recimo da je dve trećine širine plaže koju možete videti na fotkama bilo okupirano talasima i 30ak ljudi je peškire poslagalo iza markera i ispod stene u onu, praktično, jamicu. 

Znači, da se tad desilo... 

Posted

Da se ovo dogodilo leti, bilo bi zlo. 

Kliziste pokrenuto zemljotresom, plaza Egremni

Plaza vise ne postoji.

15_11-Lefkada-5-e1447919846758.jpg

ko je bio bio je...