Apollo Creed Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ima marketa u Barbatiju,al je glupo da ides tamo ako nemas kola. :)
copkillah Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Kefalonija najlepše letovanje na kojem sam bila u Grčkoj. Tako bih rado opeeeeeet. Lasi je baš mali, ali kao što svi kažu, blizina glavnog grada je takva da može i peške i pet minuta kolima a i aerodrom je blizu. Sve preporuke. Da obilaziš svaki dan drugu plažu, nećeš videti desetinu od lepote Kefalonije.... Da, bukvalno ti treba deset dana detaljnog obilaženja da bi video makar delimično čega sve tu ima. Ja ni ne znam šta smo sve propustili, naravno nije išlo sve po planu neke stvari smo svesno preskočili. Ono što bih ja preporučio je Petani, ali ne onaj 'glavni' deo plaže, već da se skrene desno, da se dođe u onaj stenovito-šljunkoviti deo. Tu ima lepog prirodnog hlada od stena, a mi smo dva puta imali sjajan štek između stena.
dranata Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Nama je vlasnik apartmana na rastanku dao cd sa lepotama i najlepšim plažama Kefalonije pa smo tek tada shvatili šta smo ustvari propustili :D
dranata Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Vrlo verovatno. Sa setom sam odgledala. Nismo bili tada, ali nam nahvališe Itaku koja je blizu trajektom, a koja ima mnogo lepih plaža.
Ros Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 bio ko na amorgosu i astypalei? to ti je bas ono deep-deep-greece...tamo se ne ide samo da se stavi na listu obavljenih destinacija, vec da se uziva u miru i tisini.
bad music for bad people Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 to ti je bas ono deep-deep-greece...tamo se ne ide samo da se stavi na listu obavljenih destinacija, vec da se uziva u miru i tisini. ovo mi je poznato, a i ne idem da "udarim crtu" :) jesi bio?
Ros Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ovo mi je poznato, a i ne idem da "udarim crtu" :) jesi bio? ma nisam jos :( ali posto mi je to na listi zelja, onda sam se raspitivao i citao naokolo. imas ovde licnih iskustava sa amorgosa: http://www.putovanja.info/forum/topic/22086-amorgos/ i astipaleje: http://www.putovanja.info/forum/topic/25303-astipaleja-skrajnuti-leptir-egeja/ bio sam pre 2 godine na sifnosu i milosu. sifnos bi tu mozda upao u slicnu kategoriju.
bad music for bad people Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ma nisam jos :( ali posto mi je to na listi zelja, onda sam se raspitivao i citao naokolo. imas ovde licnih iskustava sa amorgosa: http://www.putovanja.info/forum/topic/22086-amorgos/ i astipaleje: http://www.putovanja.info/forum/topic/25303-astipaleja-skrajnuti-leptir-egeja/ bio sam pre 2 godine na sifnosu i milosu. sifnos bi tu mozda upao u slicnu kategoriju. hvala šefe :) prostudiraću, pa napišem neki izveštaj kad se vrnem otud. bedak što imamo premalo vremena obzirom da je i naksos uvršten u program, a sve skupa traje manje od 2 nedelje.
Ros Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 hvala šefe :) prostudiraću, pa napišem neki izveštaj kad se vrnem otud. bedak što imamo premalo vremena obzirom da je i naksos uvršten u program, a sve skupa traje manje od 2 nedelje. 3 ostrva za manje od dve nedelje i nije tako lose. jedino nisam siguran kakve su veze sa jednog ostrva na drugo? znam sigurno da su paros i naksos odlicno povezani, a verovatno i naksos sa amorgosom. tu bi astipaleja mogla biti malo zeznuta za uklopiti.
nisam ja Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Od marmarasa za 9.5h. Smorio se halkidikiju. Sarti je ko neki sanatorijum. Vetar, talasi, prljavo more. Dosadna gradska plaza. Zakacio samo jos portokal na kratko i sikiu. Dobra strana jeftinoca i dobra hrana generalno. Marmaras nesto zivoposniji, znacajno skuplji. More cisto, hrana uzas.
bad music for bad people Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 3 ostrva za manje od dve nedelje i nije tako lose. jedino nisam siguran kakve su veze sa jednog ostrva na drugo? znam sigurno da su paros i naksos odlicno povezani, a verovatno i naksos sa amorgosom. tu bi astipaleja mogla biti malo zeznuta za uklopiti. ne brini za veze između ostrva. moja šefica je sve istražila i neće biti problema oko toga :) da, naksos i paros su uobičajene stanice blue star-a (bio prošle godine: santorini i naksos, pa videh). jedna od prvobitnih opcija je bila: naksos, paros i antiparos, ali je onda presudilo da su paros i antiparos previše turistički orijentisani/skuplji i ne tako autentični kao amorgos i astipaleja. živo me zanima kakve su to radžare o kojima sam čitao da ih skoro svaka kuća proizvodi na amorgosu (valjda ima silnih divljih trava i svi ih turaju u šiku/hranu). tome se posebno veselim.
Ros Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ne brini za veze između ostrva. moja šefica je sve istražila i neće biti problema oko toga :) da, naksos i paros su uobičajene stanice blue star-a (bio prošle godine: santorini i naksos, pa videh). jedna od prvobitnih opcija je bila: naksos, paros i antiparos, ali je onda presudilo da su paros i antiparos previše turistički orijentisani/skuplji i ne tako autentični kao amorgos i astipaleja. živo me zanima kakve su to radžare o kojima sam čitao da ih skoro svaka kuća proizvodi na amorgosu (valjda ima silnih divljih trava i svi ih turaju u šiku/hranu). tome se posebno veselim. ok, onda samo ostaje da vam pozelim lep boravak. cekamo izvestaj :)
Caligula Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Bio mozda neko u mestu Kanoni na Krfu? Ima li plaza? koliko cesto slecu avioni nocu, moze li se spavat?
Recommended Posts