Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

jbt sto smo dosadni s tim tabletom

Posted

Stvarno kume mogao bi da batalis malo...Sent from my cigla using Tapatalk

Posted
Ma idemo kolima tako da smo zacas iz Dasije ili Ipsosa u Krfu.Sent from my cigla using Tapatalk
Probaj Paleokastricu na drugoj obali, samo presečeš kroz ostrvo.
Posted

Videcu na mapi posle kad ukljucim komp.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

jel treba kupovati unapred kartu za trajket na Krf?

Posted

Gde si nasao i sta za smestaj? Ja najverovatnije ima tamo da jurim posto su agencije sve rasprodale.

Posted

ne. i pitati na vise saltera, nisu iste cene svuda

Posted
Gde si nasao i sta za smestaj? Ja najverovatnije ima tamo da jurim posto su agencije sve rasprodale.
Dasija, krajem jula. kakve bre agencije? zovi ljude telefonom ili pisi email
Posted

jel bio neko na kosu?ima aerodrom, znaci gazza nije bio, ali neki mi tvrde da je dosta penzionerski i da ima gde da se ronja.

Posted
jel bio neko na kosu?ima aerodrom, znaci gazza nije bio, ali neki mi tvrde da je dosta penzionerski i da ima gde da se ronja.
javi posto je karta i preko koga, ako je carter da li prodaju karte odvojeno tj bez aranzmana...
Posted

ne znam nista to, samo sam prvo htela da se raspitam kako je, pa da vidim da li da prihvatam ponude sirizinih sledbenika.

Posted

Ova Gazina Itaka izgleda sjajno, odmor kakav zamišljam - da mogu da ga priuštim....

Posted
ne znam nista to, samo sam prvo htela da se raspitam kako je, pa da vidim da li da prihvatam ponude sirizinih sledbenika.
grcka je to. moze biti samo dobro. ne brini.kardamena je "englesko" mesto na kosu.
Posted
Ova Gazina Itaka izgleda sjajno, odmor kakav zamišljam - da mogu da ga priuštim....
pa to je bio najjeftiniji odmor koji sam imao jos od crnogorskih vremena pre ojra.... jeftina je itaka dosta, nema tamo nekog turizmasad ako se nema uopste to je druga prica, jbga.
Posted

daj ako nije greda reci koliko te ispalo put + smeštaj + normalan život u dvoje (osim ako nisi bahanalisao)moš i na PM