June 11, 201212 yr Ma idemo kolima tako da smo zacas iz Dasije ili Ipsosa u Krfu.Sent from my cigla using TapatalkProbaj Paleokastricu na drugoj obali, samo presečeš kroz ostrvo.
June 14, 201212 yr Gde si nasao i sta za smestaj? Ja najverovatnije ima tamo da jurim posto su agencije sve rasprodale.
June 14, 201212 yr Gde si nasao i sta za smestaj? Ja najverovatnije ima tamo da jurim posto su agencije sve rasprodale.Dasija, krajem jula. kakve bre agencije? zovi ljude telefonom ili pisi email
June 19, 201212 yr jel bio neko na kosu?ima aerodrom, znaci gazza nije bio, ali neki mi tvrde da je dosta penzionerski i da ima gde da se ronja.
June 19, 201212 yr jel bio neko na kosu?ima aerodrom, znaci gazza nije bio, ali neki mi tvrde da je dosta penzionerski i da ima gde da se ronja.javi posto je karta i preko koga, ako je carter da li prodaju karte odvojeno tj bez aranzmana...
June 19, 201212 yr ne znam nista to, samo sam prvo htela da se raspitam kako je, pa da vidim da li da prihvatam ponude sirizinih sledbenika.
June 19, 201212 yr Ova Gazina Itaka izgleda sjajno, odmor kakav zamišljam - da mogu da ga priuštim....
June 19, 201212 yr ne znam nista to, samo sam prvo htela da se raspitam kako je, pa da vidim da li da prihvatam ponude sirizinih sledbenika.grcka je to. moze biti samo dobro. ne brini.kardamena je "englesko" mesto na kosu.
June 19, 201212 yr Ova Gazina Itaka izgleda sjajno, odmor kakav zamišljam - da mogu da ga priuštim....pa to je bio najjeftiniji odmor koji sam imao jos od crnogorskih vremena pre ojra.... jeftina je itaka dosta, nema tamo nekog turizmasad ako se nema uopste to je druga prica, jbga.
June 19, 201212 yr daj ako nije greda reci koliko te ispalo put + smeštaj + normalan život u dvoje (osim ako nisi bahanalisao)moš i na PM