Moća Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Stvarno kume mogao bi da batalis malo...Sent from my cigla using Tapatalk
čekmeže Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ma idemo kolima tako da smo zacas iz Dasije ili Ipsosa u Krfu.Sent from my cigla using TapatalkProbaj Paleokastricu na drugoj obali, samo presečeš kroz ostrvo.
Moća Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Videcu na mapi posle kad ukljucim komp.Sent from my cigla using Tapatalk
Moća Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Gde si nasao i sta za smestaj? Ja najverovatnije ima tamo da jurim posto su agencije sve rasprodale.
3opge Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Gde si nasao i sta za smestaj? Ja najverovatnije ima tamo da jurim posto su agencije sve rasprodale.Dasija, krajem jula. kakve bre agencije? zovi ljude telefonom ili pisi email
luba Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 jel bio neko na kosu?ima aerodrom, znaci gazza nije bio, ali neki mi tvrde da je dosta penzionerski i da ima gde da se ronja.
yolo Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 jel bio neko na kosu?ima aerodrom, znaci gazza nije bio, ali neki mi tvrde da je dosta penzionerski i da ima gde da se ronja.javi posto je karta i preko koga, ako je carter da li prodaju karte odvojeno tj bez aranzmana...
luba Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ne znam nista to, samo sam prvo htela da se raspitam kako je, pa da vidim da li da prihvatam ponude sirizinih sledbenika.
zorglub Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ova Gazina Itaka izgleda sjajno, odmor kakav zamišljam - da mogu da ga priuštim....
Ros Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ne znam nista to, samo sam prvo htela da se raspitam kako je, pa da vidim da li da prihvatam ponude sirizinih sledbenika.grcka je to. moze biti samo dobro. ne brini.kardamena je "englesko" mesto na kosu.
yolo Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ova Gazina Itaka izgleda sjajno, odmor kakav zamišljam - da mogu da ga priuštim....pa to je bio najjeftiniji odmor koji sam imao jos od crnogorskih vremena pre ojra.... jeftina je itaka dosta, nema tamo nekog turizmasad ako se nema uopste to je druga prica, jbga.
assück Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 daj ako nije greda reci koliko te ispalo put + smeštaj + normalan život u dvoje (osim ako nisi bahanalisao)moš i na PM
Recommended Posts