Ros Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 veliki petak svečan i tih, ali u nedelju i dalje krkanluk
decak Kejt Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 7 hours ago, Tsai said: joj kako mi se ide u grcku isto patim
Ros Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 iskreno mi vas je zao :( ja još imam nadu. treba da letimo 5 avgusta na kos
Tsai Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 On 9.10.2019. at 6:48, Ros said: potrajace to sa samarijom sta je sve covek u stanju sam sebi da uradi, i jos da plati za to. ali vredelo je. ako ni zbog ceg drugog, ono sto mozes da kleknes i pijes vodu iz potoka pored kog prolazis Evo skoro godinu dana proslo, jos se nisu obnovili do kraja nokti na palcevima jos par milimetara
Ros Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 18 hours ago, Tsai said: Evo skoro godinu dana proslo, jos se nisu obnovili do kraja nokti na palcevima jos par milimetara moras to jos jednom da obavis. klin se klinom izbija
halloween Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Arhanes, 15-ak km od Herakliona, uložili su dosta i donacija i privatnog kapitala da se sredi. Seoski pop, u mantiji i sa kamilavkom sedi u kafanici preko puta crkve. U raju je lepo, ali je u paklu ekipa. Jedna od nekoliko crkava. Maxairia, Krićani su poznati po čizmama i noževima. Fotografisano zbog originalnog trgovca. Imaju i sajt. https://www.kritikamaxairia.com/engish-version-cutlery-palamianakis/ 3
Ros Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 jesi li ti trenutno na kritu? obrni krug oko lasitija, i poseti manastir Kera Kardiotissis
halloween Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 (edited) Vidim, kukali se na prethodnim stranama od bolova. Za sve ljubitelje pešačenja u Grčkoj a i drugde, umesto hanzaplast zajebancija, preporučujem pravu zver- Compeed flastere, crvena serija (za blistere). U Grčkoj su i jeftiniji nego u Srbiji. K'o nova sam! https://www.decathlon.rs/kraj-kolekcije/992884215-11502-flaster-za-zuljeve-compeed-srednja-velicina.html?prod_oneshop_sr[query]=compeed Edited June 18, 2021 by halloween
halloween Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 (edited) Stara pijaca u Hanji. Ovo šareno kao zmija, to je moruna. Kupuju i domaći i turisti, ima svih lokalnih proizvoda, a unutra je lepa neizvestacena atmosfera karakteristična za zatvorene pijace ovog tipa. Svetionik u Hanji. Kad sam stigla u Heraklion, još prvog dana naišla sam na prilično bučne i masovne proteste PAME. Otišli su na Trg slobode, pa tamo ceo dan proveli. Da ste samo čuli kako svi pevaju i uzvikuju parole, odlično su organizovani. A danas u Hanji, opet protest, nisam uspela da vidim ko su, isto složno uzvikhju parole dok se kreću u povorci. Oni prvi guraju neka ogromna kolica uz supermarketa, pa sam pomislila da je neki antikonzumeristički protest. Edited June 19, 2021 by halloween 2
Ros Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 ti si resila ceo Krit da obidjes? To je veliki posao. daj neki okvirni plan gde si smeštena, i koliko ostajes da ti bacim još neku preporuku.
halloween Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 (edited) Ne vredi, mesta obilazim busom, pa itinerer diktira KTEL iz Herakliona. Hvala na interesovanju, svakako. Za sledeći put pre nego što pođem, javljam se za sugestije. A koliko vidim Hanja s okolinom je najlepša za kupanje, a i grad je taman, aerodrom i luka su van grada. U Heraklionu ubi poletanje aviona. Ali, rešila sam da ne kažem nijednu ružnu reč o Kritu, jer njegova priroda i ljudi zaslužuju sve pohvale. Edited June 19, 2021 by halloween
Recommended Posts