Jump to content

Grčka an ženeral

Featured Replies

Koji deo je najgore prošao? Je li opet Nikiti?

• Replies 2.8k
  • Views 313.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ladno usred Peliona u nekoj taverni u selu blizu smestaja fotke Rodzera Votersa sa gazdaricom. Baba ne zna rec engleskog al njen sin kaze da su prijatelji i da svake godine dolazi van sezone. Nadrealn

• halloween
    halloween

Pre putovanja na Krit, a i drugde u Grčku, nije loše pročitati Grčko leto Žaka Lakrijera, Grčka ostrva od Lorensa Darela i Kolosa iz Marusija od Henrija Milera. Druga i treća su pisane pre oko 80 godi

• meni poslednji gosti izašli iz kuće 29. septembra. nisam očekivao da će sezona da se toliko razvuče - ne samo zbog odličnog vremena i kupanja koje i dalje traje /voda je 22c, može/ nego što uopšte nek

Posted Images

jel se javljaju ljudi odоzdo?
pokusavamo kontaktirati deo familije na sitoniji, nisu dostupni

Pretekosmo sinoć. Ludilo od nevremena. Nestalo struje, jutros i vode. Odroni po putu, po neka grana odlomljena.
Zapalili ranije s mora (kao i prošle godine, zbog istog)

E Jbga... Pa jel to baš toliko rasulo nastalo...
(Mislim, zaista ne mogu da se informiše3 sa portala, to je sad opšti klikbajt, i eto to je cena sad i kad jeste sranje verovatno, misliš da preteruju jer su ranije to radili...)

... Shiit has hit the fan...

Jeste pljuštalo i duvalo kako nisam u životu videla, drvene stolice su se preturale, padale zdrave grane drveća.

Za rasulo, naduvano je naravno.

Struja je nestala još pre oluje, voda u toku noći. Jutros ne radi nijedna radnja. Tek kasnije u toku dana vidim za poginule. Usput je bilo odrona po putu, ali put prohodan.

Pa ne znam da li je naduvano ako je šest osoba poginulo

Rasulo dan kasnije i prirodna katastrofa u trajanju od 15 minuta ne znače isto.

Prirodne katastrofe je bilo. Rasula ne. 

Koji deo je najgore prošao? Je li opet Nikiti?
Nea Kalikratia, Plagia i Flogita. Tu je bio epicentar.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Jel išao neko iz grčke za cg preko albanije? 

Kaki je put? 

Isao moj pradeda, nije nesto zadovoljan bio.

11 hours ago, Moća said:

Isao moj pradeda, nije nesto zadovoljan bio.

Fora je kad se ide obrnuto :fantom:

Misliš da je bilo lakše nazad?

Dajte neki predlog za kraj avgusta avion all inclusive sa bebom + 3 i po godisnjim zvrkom. 

Unapred zahvalan. 

To ti jeftinije Turska ili Egipat.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa sad bas gledam cene, zbog duzine leta i transfera mi je najvise. Egipat nam je bio prva zelja, al vidis da i BA blokira letove ka Kairu na nedelju dana :ph34r:

Kako vreme prolazi ja bih nesto blize pa zato gledamo (i) Grcku.

21 hours ago, John Coltrane said:

Dajte neki predlog za kraj avgusta avion all inclusive sa bebom + 3 i po godisnjim zvrkom. 

Unapred zahvalan. 

idi na rodos. ima odlicnih all inclusive hotela u falirakiju, sa odlicnim plazama. grad rodos ti nije daleko, kao ni poznate plaze na istocnoj obali. 

nemoj da ides na zapadnu obalu, osim ako nisi ljubitelj  wind surfinga. :)

nasa prva poseta rodosu je i bila kad je cerka imala 3. bilo na super