pbg12345 Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 jel se javljaju ljudi odоzdo? pokusavamo kontaktirati deo familije na sitoniji, nisu dostupni
Frank Pembleton Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Pretekosmo sinoć. Ludilo od nevremena. Nestalo struje, jutros i vode. Odroni po putu, po neka grana odlomljena. Zapalili ranije s mora (kao i prošle godine, zbog istog) E Jbga... Pa jel to baš toliko rasulo nastalo...(Mislim, zaista ne mogu da se informiše3 sa portala, to je sad opšti klikbajt, i eto to je cena sad i kad jeste sranje verovatno, misliš da preteruju jer su ranije to radili...) ... Shiit has hit the fan...
Tihajeza Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Jeste pljuštalo i duvalo kako nisam u životu videla, drvene stolice su se preturale, padale zdrave grane drveća. Za rasulo, naduvano je naravno. Struja je nestala još pre oluje, voda u toku noći. Jutros ne radi nijedna radnja. Tek kasnije u toku dana vidim za poginule. Usput je bilo odrona po putu, ali put prohodan.
renne Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Pa ne znam da li je naduvano ako je šest osoba poginulo
Tihajeza Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Rasulo dan kasnije i prirodna katastrofa u trajanju od 15 minuta ne znače isto. Prirodne katastrofe je bilo. Rasula ne.
Tribun_Populi Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Koji deo je najgore prošao? Je li opet Nikiti?Nea Kalikratia, Plagia i Flogita. Tu je bio epicentar.Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
nisam ja Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Jel išao neko iz grčke za cg preko albanije? Kaki je put?
triple_nippled Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 11 hours ago, Moća said: Isao moj pradeda, nije nesto zadovoljan bio. Fora je kad se ide obrnuto
John Coltrane Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Dajte neki predlog za kraj avgusta avion all inclusive sa bebom + 3 i po godisnjim zvrkom. Unapred zahvalan.
Moća Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 To ti jeftinije Turska ili Egipat.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
John Coltrane Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Pa sad bas gledam cene, zbog duzine leta i transfera mi je najvise. Egipat nam je bio prva zelja, al vidis da i BA blokira letove ka Kairu na nedelju dana . Kako vreme prolazi ja bih nesto blize pa zato gledamo (i) Grcku.
Ros Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 21 hours ago, John Coltrane said: Dajte neki predlog za kraj avgusta avion all inclusive sa bebom + 3 i po godisnjim zvrkom. Unapred zahvalan. idi na rodos. ima odlicnih all inclusive hotela u falirakiju, sa odlicnim plazama. grad rodos ti nije daleko, kao ni poznate plaze na istocnoj obali. nemoj da ides na zapadnu obalu, osim ako nisi ljubitelj wind surfinga. nasa prva poseta rodosu je i bila kad je cerka imala 3. bilo na super
Recommended Posts