Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

ja na stednjem jadranu mesec dana, sve sam radila, al okupala se jos nisam. crna sam ko ciganka, i domaci su u fazonu da se vidi da nisam odatle, jer su oni beli, i dalje dugim gacama i dugim rukavima. sve u svemu, ja sam odlucila da cu danas sebi napraviti situaciju da slucajno upadnem u more. jbga.

naravno da idem i u teretanu, jedina :D

Edited by darling
Posted
2 minutes ago, darling said:

ja na stednjem jadranu mesec dana, sve sam radila, al okupala se jos nisam. crna sam ko ciganka, i domaci su u fazonu da se vidi da nisam odatle, jer su oni beli, i dalje dugim gacama i dugim rukavima. sve u svemu, ja sam odlucila da cu danas sebi napraviti situaciju da slucajno upadnem u more. jbga.

naravno da idem i u teretanu, jedina :D

A ja se zabrinuo, vidim nema te, mislio otisla da pazari neke patike... :tongue::sleep:

Posted

ma ne, ja ko inviziblka, samo na drugom moru. (jedna od lepota zivota tu je sto je kupovanje zadnja rupa na svirali :))

Posted

Invizibl imaš na ovoj temi mnogo unazad moj post o Tasosu i plažama pa vidi dal ima neka što je nisi obišla.

Posted (edited)
16 minutes ago, Moća said:

Invizibl imaš na ovoj temi mnogo unazad moj post o Tasosu i plažama pa vidi dal ima neka što je nisi obišla.

Aj baci link pls.mada sam skuterom tri dana obisla svaku tacku prema mapi..

Biciklom sam danas, pauza za jelo u potosu pa na obliznji notos, tamo je mirno i toplo more. Janjetina u brdu checked..

Darling, zavidim..mada nije ni ovo lose

@nisamja

Kad sam sama ne mogu da lezim ko crkotina, uvek sam restless

U drustvu mogu na neki nacin i umereno lencariti

Dobra je predsezona, maalo ljudi, ustalicu patern-poc juna grcko ostrvo, jul/avg cro otok

E da mesta su ruzna..neka lokalno egejsko otomanskia varihanta, pod turcima do balkanskih ratova, malo sta ostalo, nema zgrade starije od 100god,izuzev u mestu kastro gore.vezujem more za dubrovacko mletacku arhitekturu, cudno mi, kao da nesto sustinsko fali (stene i kamenje, mirisi, iglice borova na plazi ,pod jedan)

Edited by InvisibleLight
Posted
3 hours ago, InvisibleLight said:

Aj baci link pls.mada sam skuterom tri dana obisla svaku tacku prema mapi..

Biciklom sam danas, pauza za jelo u potosu pa na obliznji notos, tamo je mirno i toplo more. Janjetina u brdu checked..

Darling, zavidim..mada nije ni ovo lose

@nisamja

Kad sam sama ne mogu da lezim ko crkotina, uvek sam restless

U drustvu mogu na neki nacin i umereno lencariti

Dobra je predsezona, maalo ljudi, ustalicu patern-poc juna grcko ostrvo, jul/avg cro otok

E da mesta su ruzna..neka lokalno egejsko otomanskia varihanta, pod turcima do balkanskih ratova, malo sta ostalo, nema zgrade starije od 100god,izuzev u mestu kastro gore.vezujem more za dubrovacko mletacku arhitekturu, cudno mi, kao da nesto sustinsko fali (stene i kamenje, mirisi, iglice borova na plazi ,pod jedan)

imas na plazi aliki deo sa stenama i borovim iglicama... ne levo, nego na tom rtu desno. mi smo bili ui potosu, kolima pa smo se uglavnom tu kupali. nadjes svoju stenu i lepo skaces, suncas se, citas knjigu itd... to je jedini deo koji podseca na jadran na tasosu

spacer.png

Posted
36 minutes ago, nezvanova said:

imas na plazi aliki deo sa stenama i borovim iglicama... ne levo, nego na tom rtu desno. mi smo bili ui potosu, kolima pa smo se uglavnom tu kupali. nadjes svoju stenu i lepo skaces, suncas se, citas knjigu itd... to je jedini deo koji podseca na jadran na tasosu

spacer.png

Tu sam i bila:)

@mah kaze hitna operacija helikopter za atinu..

Posted
Tu sam i bila:)
@mah kaze hitna operacija helikopter za atinu..
Operacija?

...shiit has hit the fan...

Posted

Jao zezam se bre..

Posted

Tebi ono bas dosadno, a? :D

Posted
11 hours ago, darling said:

ja sam odlucila da cu danas sebi napraviti situaciju da slucajno upadnem u more. jbga.

zjbvla sam se jutros s ovim i naravno da sam zavrsila u (prljavom) moru, na gradskom vezu, okruzena kocama, situacija woman overboard iz pozicije jedna noga na jednom brodu, druga na drugom, a brodovi se udaljavaju. sreca da sam bila dobro obucena, pa more nije bilo toliko hladno :D

posle kad sam pokusala da se okupam na plazi bilo je hladno i nisam, al racuna se da sam sam danas otvorila sezonu. sto se moja sudbina ne zjbva ovako sa mnom kad tandrljam o dobitku na eurodekpotu, nego samo kad treba da ispadnem hrundi baksi, jbo joj pas mtr. mada je ovo danas stvarno bilo smesno, i sve posledice toga :)

Posted

Jubilarni peti put izbegla pljackanje pri vracanju kysura..jbt kako sam besna

Ako ja ne znam grcki a ti engleski i glymis nesnadjenost ne znaci da ne znam koliki mi je racun

A situaciha-racun od 15ei1 cent i vracanje 4evra i 99 centi mi je hit