darling Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 (edited) ja na stednjem jadranu mesec dana, sve sam radila, al okupala se jos nisam. crna sam ko ciganka, i domaci su u fazonu da se vidi da nisam odatle, jer su oni beli, i dalje dugim gacama i dugim rukavima. sve u svemu, ja sam odlucila da cu danas sebi napraviti situaciju da slucajno upadnem u more. jbga. naravno da idem i u teretanu, jedina Edited June 3, 2019 by darling
namenski Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 2 minutes ago, darling said: ja na stednjem jadranu mesec dana, sve sam radila, al okupala se jos nisam. crna sam ko ciganka, i domaci su u fazonu da se vidi da nisam odatle, jer su oni beli, i dalje dugim gacama i dugim rukavima. sve u svemu, ja sam odlucila da cu danas sebi napraviti situaciju da slucajno upadnem u more. jbga. naravno da idem i u teretanu, jedina A ja se zabrinuo, vidim nema te, mislio otisla da pazari neke patike...
darling Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 ma ne, ja ko inviziblka, samo na drugom moru. (jedna od lepota zivota tu je sto je kupovanje zadnja rupa na svirali )
Moća Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Invizibl imaš na ovoj temi mnogo unazad moj post o Tasosu i plažama pa vidi dal ima neka što je nisi obišla.
InvisibleLight Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 (edited) 16 minutes ago, Moća said: Invizibl imaš na ovoj temi mnogo unazad moj post o Tasosu i plažama pa vidi dal ima neka što je nisi obišla. Aj baci link pls.mada sam skuterom tri dana obisla svaku tacku prema mapi.. Biciklom sam danas, pauza za jelo u potosu pa na obliznji notos, tamo je mirno i toplo more. Janjetina u brdu checked.. Darling, zavidim..mada nije ni ovo lose @nisamja Kad sam sama ne mogu da lezim ko crkotina, uvek sam restless U drustvu mogu na neki nacin i umereno lencariti Dobra je predsezona, maalo ljudi, ustalicu patern-poc juna grcko ostrvo, jul/avg cro otok E da mesta su ruzna..neka lokalno egejsko otomanskia varihanta, pod turcima do balkanskih ratova, malo sta ostalo, nema zgrade starije od 100god,izuzev u mestu kastro gore.vezujem more za dubrovacko mletacku arhitekturu, cudno mi, kao da nesto sustinsko fali (stene i kamenje, mirisi, iglice borova na plazi ,pod jedan) Edited June 3, 2019 by InvisibleLight
maheem Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 @InvisibleLight šta je doktor reko za taj otok od ogrebotine? šta tu može da se uradi?
nezvanova Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 3 hours ago, InvisibleLight said: Aj baci link pls.mada sam skuterom tri dana obisla svaku tacku prema mapi.. Biciklom sam danas, pauza za jelo u potosu pa na obliznji notos, tamo je mirno i toplo more. Janjetina u brdu checked.. Darling, zavidim..mada nije ni ovo lose @nisamja Kad sam sama ne mogu da lezim ko crkotina, uvek sam restless U drustvu mogu na neki nacin i umereno lencariti Dobra je predsezona, maalo ljudi, ustalicu patern-poc juna grcko ostrvo, jul/avg cro otok E da mesta su ruzna..neka lokalno egejsko otomanskia varihanta, pod turcima do balkanskih ratova, malo sta ostalo, nema zgrade starije od 100god,izuzev u mestu kastro gore.vezujem more za dubrovacko mletacku arhitekturu, cudno mi, kao da nesto sustinsko fali (stene i kamenje, mirisi, iglice borova na plazi ,pod jedan) imas na plazi aliki deo sa stenama i borovim iglicama... ne levo, nego na tom rtu desno. mi smo bili ui potosu, kolima pa smo se uglavnom tu kupali. nadjes svoju stenu i lepo skaces, suncas se, citas knjigu itd... to je jedini deo koji podseca na jadran na tasosu
InvisibleLight Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 36 minutes ago, nezvanova said: imas na plazi aliki deo sa stenama i borovim iglicama... ne levo, nego na tom rtu desno. mi smo bili ui potosu, kolima pa smo se uglavnom tu kupali. nadjes svoju stenu i lepo skaces, suncas se, citas knjigu itd... to je jedini deo koji podseca na jadran na tasosu Tu sam i bila:) @mah kaze hitna operacija helikopter za atinu..
Frank Pembleton Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Tu sam i bila:) @mah kaze hitna operacija helikopter za atinu..Operacija? ...shiit has hit the fan...
darling Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 11 hours ago, darling said: ja sam odlucila da cu danas sebi napraviti situaciju da slucajno upadnem u more. jbga. zjbvla sam se jutros s ovim i naravno da sam zavrsila u (prljavom) moru, na gradskom vezu, okruzena kocama, situacija woman overboard iz pozicije jedna noga na jednom brodu, druga na drugom, a brodovi se udaljavaju. sreca da sam bila dobro obucena, pa more nije bilo toliko hladno posle kad sam pokusala da se okupam na plazi bilo je hladno i nisam, al racuna se da sam sam danas otvorila sezonu. sto se moja sudbina ne zjbva ovako sa mnom kad tandrljam o dobitku na eurodekpotu, nego samo kad treba da ispadnem hrundi baksi, jbo joj pas mtr. mada je ovo danas stvarno bilo smesno, i sve posledice toga
InvisibleLight Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Jubilarni peti put izbegla pljackanje pri vracanju kysura..jbt kako sam besna Ako ja ne znam grcki a ti engleski i glymis nesnadjenost ne znaci da ne znam koliki mi je racun A situaciha-racun od 15ei1 cent i vracanje 4evra i 99 centi mi je hit
Recommended Posts