Ros Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 2 hours ago, decak Kejt said: toliko je divnih ostrva koja bih posetila, malo mi je ovaj jedan zivot za sve sto bih od Grcke videla. +100000000000
bradilko Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 krf. sta sve da se vidi za 5 dana? i preporuke za klopu?
pacey defender Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Hoće li biti vozova Beograd - Solun tokom leta? Da li je neko putovao? Kakva su iskustva? SPavanje?
Bright Billy Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 do skoro je raj voz bio pun migranata, a letos su radili jedan deo pruge pa se presedalo na bus.
I*m with the pilots Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Letovacemo ove godine sredinom juna na Sitoniji. Roditelji krecu kolima iz Beograda a mi letimo do Soluna pa nas tamo skupljaju. Ideja je da dodju dan ranije, odmore se, sutradan ujutru okupaju i onda skoce po nas na aerodrom. Treba mi mala pomoc za sam put do Grcke: gde je najbolje napraviti pauzu i/ili cak mozda odspavati nekoliko sati (kao dnevni odmor)? Znam da put u teoriji nije dugacak (740km), ali moj tata se brzo umori, a dodatno nece biti bas potpuno odmoran pred put, i prijace mu (vise) pauza. Oni su poslednji put vozili do Grcke pre tipa 15 godina, znaju za neko odmaraliste (?) u mestu Predejane, ali koliko vidim, to je na 300km od Beograda, pa mi ne deluje da tu treba da prave pauzu, vec negde kasnije, ako rese da prepolove put. Ako ce pak da prave dve vece pauze, onda zasto da ne. Jos, ne znam da li sam dobro razumela - autoput od Nisa do granice sa Makedonijom je skoro ceo zavrsen?
InvisibleLight Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 (edited) Spicila sam 24 plaze za tri dana, obisla 2x krug i u unutrasnjost skuterom, svaki metar druma i offroad, sta da radim narednih 6 dana? 🤣 #hiperaktivnost #tasos #zadnjiputugrckojKrit2009 #sledecinprPaxos2029 Edited June 1, 2019 by InvisibleLight
decak Kejt Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 4 hours ago, InvisibleLight said: Spicila sam 24 plaze za tri dana, obisla 2x krug i u unutrasnjost skuterom, svaki metar druma i offroad, sta da radim narednih 6 dana? 🤣 #hiperaktivnost #tasos #zadnjiputugrckojKrit2009 #sledecinprPaxos2029 #sledeciputpitajgdeugrckudaides
InvisibleLight Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) 6 hours ago, decak Kejt said: #sledeciputpitajgdeugrckudaides kvotovacu ti ovo 2029 Ideja je bila samo pobeci od kise na more i toplo a vreme i T mora Jadrana me uputili na Grcku Od ideje do realizacije sam imala 3 dana a low costovi i carteri idu tek od sredine juna. Birala sto mi delovalo blizu i putovala 19 sati, mislila sam da je 12 sati max.. Juce je bilo bas toplo more, subjektivni osecaj. T 21,7c ako je verovati seatemperature.org podacima Edited June 2, 2019 by InvisibleLight
Desmond Bojčinski Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ccc, ti na moru a more al panonsko ti došlo do Laćarka i bloka b
InvisibleLight Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 (edited) 12 hours ago, desboj said: Ccc, ti na moru a more al panonsko ti došlo do Laćarka i bloka b Videh..podrska! Danas cu rentati bajk pa dokle stignem.veliki usponi su. Do jedne plaze koja mi je najbolja u katehoriji pescanih(a to je 95%) plaza -notos-cu sigurno doci Uspela sam da se posecem na valjda jedinu stenu na otoku, sad imam otok al i zdravstveno osiguranje, prvi put u zivotu uplatila. sto kaze onaj deda s vocapa za doktore 'nisam hteo da cackam'tako i ovo cim uplatis odmah ti se namesti da ti treba Smoricu se jos 5 dana, razmisljam otici na feri pa u tu kavalu, imal nesto da se vidi al da nie muzej i sl sranja izguglala sam gym u komsiluku, duboko u zaledju, opcija 2 Edited June 3, 2019 by InvisibleLight
namenski Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 1 minute ago, InvisibleLight said: Videh..podrska! Danas cu rentati bajk pa dokle stignem.veliki usponi su. Do jedne plaze koja mi je najbolja u katehoriji pescanih(a to je 95%) plaza -notos-cu sigurno doci Uspela sam da se posecem na valjda jedinu stenu na otoku, sad imam otok al i zdravstveno osiguranje, prvi put u zivotu uplatila. sto kaze onaj deda s vocapa za doktore 'nisam hteo da cackam'tako i ovo cim uplatis odmah ti se namesti da ti treba Smoricu se jos 5 dana, razmisljam otici na feri pa u tu kavalu, ima nesto da se vidi al da nie muzej i sl sranja U Kavalu nemoj, bacene pare. Dakle, sedi disi, ni za disi nisi Na ovom moru ovde opet kisa, a ti mi tu kukas, bezibogati
InvisibleLight Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Just now, namenski said: U Kavalu nemoj, bacene pare. Dakle, sedi disi, ni za disi nisi Na ovom moru ovde opet kisa, a ti mi tu kukas, bezibogati To mi kazi. Tako sam i mislila Imam sunasce, bez oblacka, a sinoc pucalo grmelo pola sata,,probudilo me Jadran izgleda propast i za jun ceo, nadam se suvom avgustu na mljetu
nisam ja Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Imaš more, sunce i plažu i ti si kao u potrazi za još nečim.. Napiši knjigu.
Recommended Posts