Timmy Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Na letovanje ne idem da gledam, vec odmaram Gledam sad na airbnb, neverovatno sta sve ima za 100-150e dnevno za 10+ osoba..
Hamlet Strašni Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Kad vas već ide toliko, krenite na skadar
Timmy Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Kad vas već ide toliko, krenite na skadar Tisina tamo! Nemoj da okrenemo ka tebi gore...
Ros Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 kakve veze ima albanija sa "grckom an zeneral"?
precog Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 sta se ti javljas na ovu temu kad ces u zlatne pjasce na letovanje?
precog Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 sta bre bice, to je vase po defaultu. imali nekoc, ali se sve rasprsilo zbogradi trianona, ali "i opet ce i opet ce, robovati nece" :(
Caligula Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Karpatos, bio neko, ima li sta da se vidi sem kupanja i brckanja po raznim plazama? Vredi li da se uzme rentakar?
InvisibleLight Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) 15 hours ago, Caligula said: Karpatos, bio neko, ima li sta da se vidi sem kupanja i brckanja po raznim plazama? Vredi li da se uzme rentakar? Bio gazza, secam se, trazi po ovom topiku. Meni po nj. slikama nelepo, dok mi njegova Itaka ( po slikama i opisu) utefterena kao " ako se ikad vratim grckim morim tamo cu") Edited February 24, 2018 by InvisibleLight
Caligula Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Fala gledao po netu, uglavnom nema sta da se vidi sem prelepih plaza, moze i dobro da se jede, ima za obilazak selo Olimpus, za sada mi je to dovoljno. Idem da se odmorim, ne moram da pesacim po ulicama ko sumanut.
Ros Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 za odmor ti je karpatos odlican. bas zato sto nema cimanja. odes do olimbosa, a resto sve cetiri u vis na prelepim plazama.
decak Kejt Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 bila ja, meni bilo od-li-cno. bas to sto si video: prelepo more, klopa fantasticna, mi iznajmili kvad i akcijali svuda po malo - zavlacili se u sva mesta koja su nam se sa puta cinila zanimljivim. u jednom selu (Mesochori) naleteli na lokalca zgubidana, sedi na suncu i ljusti plodove kaktusa, pa nas ponudio. ispricasmo se siti, on sve vreme na grckom, mi na srpskom. ima i neko ribarsko selo, Finiki, tamo smo se vracali dva puta da jedemo. slazem se sa Rosom, za odmor je fantastican.
I*m with the pilots Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Prosle godine na Samosu cuh neke ljude da pricaju kako su fascinirani Karpatosom, izmedju ostalog time kako je jaki vetar oblikovao vegetaciju na ostrvu. Spomenuse taj vetar vise puta te sam stekla utisak da je tamo bas cest i jak?
namenski Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Sa egejskim ostrvima treba biti oprezan: vetrovi, takozvane etezije po pravilu pocinju u avgustu i ne lade do kraja septembra. Zajebani su do te mere da mogu da zeznu odmor, narocito ako su deca u pitanju. Karpathos je Dodekanez, dakle juznije, ali potpada pod etezije: nema pravila, osim - ili putovati jun/juli kada stvarno zna da bude prelepo ili rizikovati avgust i uzdati se u dobru godinu sto se vetra tice.
Ros Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 evo malo filmica o karpatosu https://www.youtube.com/channel/UCfdshV_lPdV2N2lGUypz41w
Recommended Posts