nisam ja Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 jel svi imate međunarodne vozačke? nešto čujem kako nije više obavezna.
Ros Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 ja sam je nosio uvek dok nisam dobio nemacku dozvolu. uvek sam je uredno pokazivao pri rentiranju auta, ali je grko uredno bila bas briga. sa policijom nisam imao susret tako da ne znam. ako je imas, ponesi je...
Parsons Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 ja ne znam da se igde vise traze medjunarodne dozvole
nisam ja Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ma istekla je. Dvaput sam je vadio poslednjih par godina. Smešno nešto važi. Dal dve godine..
čekmeže Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 jel svi imate međunarodne vozačke? nešto čujem kako nije više obavezna. Nikad nije ni bila.
djeneralche Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Medjunarodna koju izdaje paradrzavno udruzenje gradjana AMSS je vaznije od zvanicno izdatog dokumenta drzavnog organa. Ja uopste ne mogu da zamislim da su nekad negde ove AMSS medjunarodne vazile.
Parsons Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) vazile su meni prvih 6 meseci u nemackoj, ali pre milion godina Edited July 24, 2017 by Parsons
SleeperSleep Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 vazile su meni prvih 6 meseci u nemackoj, ali pre milion godinavazile su kojekuda. ali, da bi se to znalo, moralo se i voziti kojekuda :)
I*m with the pilots Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Medjunarodna koju izdaje paradrzavno udruzenje gradjana AMSS je vaznije od zvanicno izdatog dokumenta drzavnog organa. Ja uopste ne mogu da zamislim da su nekad negde ove AMSS medjunarodne vazile. Meni u Francuskoj pre ~ 5 godina gledali tu nasu medjunarodnu
mustang Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 vaze u americi bez problema. u kaliforniji drug ilegalac vozi na nju iako je vec istekla ima 3 godine. dobar dani dovidjenja. amss je slicno nesto kao aaa.com u usa. ne moze meni drzavna ustanova tj dmv ni da da medjunarodnu. jednostavno ne rade to. samo AAA ili triple A, kako ih mi vec zovemo.
Bright Billy Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 jel neko zakačio ovo nevreme na sitoniji? idemo za 10 dana. nadam se bez uragana. turske gužve na autoputu su krenule. neki dan išao du Subotice bez enp. pakao. enp je spas mada i to ume da zataji ako ne postave čoveka da maše. bubanj potok sad bar izgleda kao svemirska stanica. nadam se da tako i radi. ja sam bio u kalamiciju. padala kisa jedan dan i to je bilo to, sutradan smo se normalno kupali. fora je sto grci, kao i mi, prave ulice i puteve kao da kisa nikad nece pasti, pa u slucaju da udari malo jace ima bujica i vode na sve strane. kapiram da su nekima kola stradala, ako su bila parkirana u nekoj rupi. sve u svemu, nista strasno, uglavnom ljudi dizu paniku po netu jer su zeljni kakve takve paznje...
Have_Fun Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Zna li neko nesto o mestu Pefki (Evia)?Da li je neko bio tamo?Kakve su plaze?Cene?Moze li se covek odmoriti a ne smoriti?Ima li prirode okolo, rado bih setao po sumi, brdima i tako to ako ih ima, malo "planinario" kao sto sam radio u Pargi?Obilazio prirodu oko Pefkija ako je interesantna itdCuo sam da ima i nekih izleta, npr do Skiatosa..bilo kakvi utisci ce pomocitnx :)
*edited by mod Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Jel ima neko preporuku za smestaj na Skijatosu? Svejedno da li apartman ili hotel :)
Frank Pembleton Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Evo ga uvaženi forumaš reklamira Limnos na radiju kod Mjehura... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts