Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/sirerova-rec-se-slusa-u-njukaslu-benitezu-treba-180-000-000-evra-da-stabilizuje-klub-u-premijerligi/166278
Redoran Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Dobro, osigurano je doigravanje i osvojeno više bodova nego u prošloj sezoni. Sad valja izabrati protivnika u polufinalu, a izbor će biti napravljen u direktnom duelu sa Lemurovom lakom konjicom. Šlager za kraj regularnog dela sezone. Koliko sam ispratio dešavanja (i neke utakmice) od marta naovamo, čini mi se da je u doigravanju situacija sledeća: Huddersfield je u najgoroj formi od četiri tima. Imaju četiri pobede u prethodnih deset utakmica i samo su jednom igrali sa nekim iz Top 6 (dočekali Lemura kod kuće i ugaženi najstrašnije). Reading je u boljoj formi, šest pobeda u prethodnih deset utakmica uključujući jednu nad Top 6 ekipom. Imaju i jedan poraz u tom društvu. Fulham takođe 6/10 uključujući jedno gaženje Top 6 konkurenta. Wednesday opet 6/10 s tim da su trenutno u 6/6 pobedničkom nizu (Carvalhal bi morao biti menadžer meseca). U poslednjih 10 kola po jedna pobeda i poraz protiv Top 6 ekipa. Ovako amaterski, deluje mi da je Huddersfield u najvećem padu forme (ako ne računamo predivan raspad one bagre iz Leedsa) i da imaju najmanje šanse da izbore PL. Oni su negde između januara i marta imali niz od 11-12 utakmica bez poraza i sakupili brdo bodova, negde od polovine marta je krenulo štucanje i rekao bih da se nisu dobro natempirali. Za Reading ne znam šta da kažem, nijednom ih nisam gledao ove sezone. Fulham i Wednesday deluju najnabrijanije u ovom trenutku i bilo bi lepo da odigraju finale ove sezone, a Lemur sledeće sezone osvoji prvo mesto u Brodu i direktno se plasira u PL :)
levi Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Počeo maj, najlepši deo fudbalske sezone, plejof u engleskim ligama League one Millwall - Scunthorpe Bradford - Fleetwood Town
Mercuzzio Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 U 13h poslednje kolo Championship. Blackburn ili Nottingham Forest idu u League 1
ArleKino Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 U 13h poslednje kolo Championship. Blackburn ili Nottingham Forest idu u League 1 Eee, Blackburnova tragedija ce jednom biti opisana u knjizi "Olako obecana brzina 2".
levi Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 (edited) Jel realno da prenose samo jednu utakmicu poslednjeg kola i to na sk4 Ko će da traži strimove za čempionšip Edited May 7, 2017 by levi
Sandens Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 sheff wed radi najbolje sto moze da povredi fulhamu nekog od glavnih igraca za playoff. najprljavija ekipa u ligi.
radisa Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Kavka će klackalica biti Balckburn/NF do samog kraja... Ako NF da još jedan, teško će Blackburn još dva, ali, ko zna, UK je ovo...
Recommended Posts