Jump to content
IGNORED

NFL 2016

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Minus spektakl od TD-a Majka Volasa, nenormalno sporo, dosadno, iseckano glupim, sitnim faulovima, te povredama igraca ( gostujucega tima ). Sve i jedan napada Pitt-a okoncan punt-om .

• Replies 841
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

101

• Nesh

68

• radisa

60

• 3opge

50

Posted (edited)

Gledam Giantse i povremeno bacim pogled na NFL SCORE. Pa dal su Steelersi imali uopste prvi down ili presli na polovinu Baltimora? 

Edited by Nesh
Posted

Veruj mi, ne zelis da znas. :D Od Nfl meca odustanem pre kraja istoga jednom u 10 godina, ali ovo je da ti se zivot smuci, a kamoli sama igra. Doduse, pomaze mi pri odluci sto upravo krece Memfis na Portlanda.

Posted

Veljini :isuse:

+1

99y TD posle početnog udarca... Treba to umeti...

Posted (edited)

Ja prebacio zacas na Barsu da vidim rezlutat i propustio TD.  :mad:

Edited by Nesh
Posted

+1

99y TD posle početnog udarca... Treba to umeti...

To je samo početak bio...

Znači imaš dva osvojena INT-a i gubiš sa 2 TD razlike! Povraća mi se...

Posted

Ne pratim ovaj sport, i ne zanima me nešto naročito. Sada sam sticajem okolnosti gledala 5 minuta Bafalo-Sijetl. Da li uvek naša dva komentatora moraju svakoj rečenici da izgovore reč PROSTO.  U tih 5 minuta to su rekli jedno 50 puta..  :isuse:  :isuse:  :isuse:

Posted

E kada su meni kao laiku i tolerantnoj osobi onako, iritantni™.

Sve je neverovatno, ludlo, i onda te zaspu nekom besislenom statistikom. Ali dobro neka prenose.

Posted

E kada su meni kao laiku i tolerantnoj osobi onako, iritantni™.

Sve je neverovatno, ludlo, i onda te zaspu nekom besislenom statistikom. Ali dobro neka prenose.

Neka omogući sbb da se skotovi mogu isključiti...
Posted

Ne pratim ovaj sport, i ne zanima me nešto naročito. Sada sam sticajem okolnosti gledala 5 minuta Bafalo-Sijetl. Da li uvek naša dva komentatora moraju svakoj rečenici da izgovore reč PROSTO.  U tih 5 minuta to su rekli jedno 50 puta..  :isuse:  :isuse:  :isuse:

Šteta što nisi gledala celu. Odlična utakmica, među najboljim ove sezone. Verovatno bi zavolela sport. Tako sam se i ja zaljubio u NFL jer je prva utakmica koju sam gledao bila nešto apsolutno fenomenalno i nezaboravno.

Što se pravila tiče, osnove se jako brzo pohvataju, dok ima finesa koje ni suci još nisu savladali :D 

Posted

Što se pravila tiče, osnove se jako brzo pohvataju, dok ima finesa koje ni komentatori koji godinama rade ovaj sport još nisu savladali :D

+1