Jean-Luc Picard Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 A covece ubice me jednog dana... Ja odgledao hajlajte jutros. Deluje da su se orlići samoubili. +10 i posed i onda fumble i sve otišlo u Honduras.
Grandilof Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Deluje da su se orlići samoubili. Rutinski, textbook kako nekoga vratiti u zivot. Playcalling uzas, ides na pass Huffa gde ti napad ide odlicno, izlazis sam iz FG range gde isti odlucuje utakmicu, drop INT da zavrsis istu. Taj fumble da ne pominjem, bili su spremni da se razilaze sa stadiona.
freakns Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ne sprecava to neke da kukaju na sudjenje, ali ne mozes to opisati kad ne dodjes licno da prisustvujes tome. :D mozes zesce da mi se napusis kurca. i ti i ova debilcina sto navija za Geno Smitha jesi sam rekao u jednoj situaciji gde nista nije sudjeno "jebote kakav penalty, za vrat ga uhvatio"? i sta sada seres?! i to je bilo u jednom od tri playa koja si pogledao, jer si buljio sve vreme u Billse i Patse... debilni Raidersi su napravili 30+ penaltija, jos su dobro i prosli... nama su zato racionalno raspodelili penalties. DPI u end zoni, i def holding na 4th and 3 i 1:40 do kraja. ali uz sve to mi treci smo najjadniji tim u ligi. samo su Jetsi i Cleveland gori. i oni valjda jedini imaju goreg QB od nas.
Grandilof Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Aja Friki al' si neurozan na tradicinalno srpsko nabadanje tokom gledanja fudbala :D , sta li bi rekao na ovo rutinska pobeda Dallasa u tvom slucaju ne smem ni da pomislim. Drugo Billsi i Patsi, nemo' me zezati, sta da gledam kako se izivljavaju na nesrecnom Rexu, gledalo se dok su jos bili na posed, dva (prtitom Shady ne igra). Nego, navijalo se za Cashtree-ja celo vece, to svi znaju, a protiv Coopera (glupi Carr :D). Sto se tice Collinsa, standardan wtf momenat, valjda ce ovoga puta i obiti o glavu.
Fins fleet Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 jesi sam rekao u jednoj situaciji gde nista nije sudjeno "jebote kakav penalty, za vrat ga uhvatio"? Pomesao si. To si ti rekao, a ja sam rekao da mi se ucinilo da je samo zakacio kacigu kratko palcem ali da bih voleo da pogledam ponovo. Ne secam se da je grandi komentarisao tu situaciju, verovatno je buljio u telefon i fantasy.
Grandilof Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Pomesao si. To si ti rekao, a ja sam rekao da mi se ucinilo da je samo zakacio kacigu kratko palcem ali da bih voleo da pogledam ponovo. Ne secam se da je grandi komentarisao tu situaciju, verovatno je buljio u telefon i fantasy. Imas da predlozis nesto pametnije tokom utakmice Tampe :P, jos da dodam sinoc obe ekipe kadar da naprave sranje na svakom playu i to par puta (ej treba nadmasiti Tampu u tome, ovi su umal' uspeli). I onda mi on jos kaze da su utakmice Eaglesa na nivou SAFS lige.
Prospero Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 kar igra kao matori i izgleda da se dobro zabavlja, mnogo su simpa rejdersi ove sezone
omiljeni Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ovo je sprdnja od suđenja. left guard (broj 64) je otišao 5 i više yarda downfield na pass akciji i nema penaltya.
freakns Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 gomila nesposobnih kretena nismo uspeli nijedan punt da isforsiramo za celu tekmu! jedino kada Atlanta nije postigla poene je kada samo isforsirali fumble, i to je to. sansu smo imali u prvom drive-u u treceojo cetvrtini na 3rd and 5 kada Julio nije uhvatio loptu, ali su sudije dosudile da jeste, pa smo trazili challenge, pa su rekli da ipak jeste jer nemaju dovoljno dokaza za overturn iako se lepo vidi da lopta udara u zemlju... sve u svemu, mozemo polako da gasimo svetla i pripremamo se za sledecu sezonu.
Frank Pembleton Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 E ali fakat da je suđenje sve lošije. Organizacija se pogubila. ....shit has hit the fan...
Jean-Luc Picard Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Jes' da odbrana Tampe ima učinak ko 11 balerina, ali fakat je i napad Falconsa kaznena ekspedicija. I to bez Colemana sinoć.
Frank Pembleton Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Krece novembar, sad se timovi razdvajaju polako....
Dark Wader Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Orlići se uspešno serijski samoubijaju četvrtim daunima..
Recommended Posts