braca Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Atentat u Strazburu, 2 mrtvih, 11 ranjenih...
aram Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 2 hours ago, MayDay said: https://www.huffingtonpost.fr/2018/11/11/dans-capital-darmanin-annonce-que-le-fisc-va-surveiller-les-reseaux-sociaux-contre-la-fraude-fiscale_a_23586274/ Bozeee!! Ja cu da se pretvorim u ludistu koji pali servere. a jebat ga, jel moramo sad svi i francuski da naučimo
papapavle Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 (edited) 1 hour ago, aram said: a jebat ga, jel moramo sad svi i francuski da naučimo Evo ti bar naslov: Le Fisc (ministarstvo finansija Francuske, pretpostavljam) će nadgledati društvene mreže u potrazi za fiskalnim prevarama. Edited December 11, 2018 by papapavle
MayDay Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 17 hours ago, aram said: a jebat ga, jel moramo sad svi i francuski da naučimo Moras da razumes sve evropske jezike. Mnogi ljudi nisu znali, pa su kose sebi cupali. Njihova poreska administracija najavila da ce da nadzire drustvene mreze i da na osnovu slika pravi zakljucke da li neko ima luksuznu potrosnju i po osnovu toga da zakljuci da izbegava placanje poreza. Sledeci korak je ovo sto Kina radi sa social scoringom.
Lancia Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 1 hour ago, MayDay said: Moras da razumes sve evropske jezike. Mnogi ljudi nisu znali, pa su kose sebi cupali. Njihova poreska administracija najavila da ce da nadzire drustvene mreze i da na osnovu slika pravi zakljucke da li neko ima luksuznu potrosnju i po osnovu toga da zakljuci da izbegava placanje poreza. Sledeci korak je ovo sto Kina radi sa social scoringom. Poreski kozni mantili hoce li biti nagrada za potkazivanje?
papapavle Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Ako do sada nismo skontali šta je funkcija društvenih mreža, mislim da nikada ni nećemo.
Redoran Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Kako je lepo kada je nekome uzor Slobodan Milošević i njegov koncept stranih plaćenika:
Caligula Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) wtf Edited January 6, 2019 by Caligula
dragance Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Ja se izvinjavam, ali ja bih (da sam policija), ovo još žustrije rešavao. Neka me Boris demantuje, ali ovo više liči na patike za Kosovo, nego na prave demonstrante (tj casseurs koji ne mare o čemu se radi). Da ne grešim dušu, nisam odavno u Francuskoj, molim za demanti.
namenski Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 11 hours ago, Caligula said: wtf Запалише Скупштину! Срам да их буде!
Recommended Posts