dragance Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Setio sam se zato što je slučaj odnedavno. Neko je pitao zašto su ga zaustavili. Rekao sam poredeći, samo što je jedan ubijen, a drugi ima zaštitu vrha države.
Bojan Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 2 hours ago, dragance said: Jeste, tačan odgovor. 1961 godine. Danas je 2023 godina i mnogo se od tada promenilo. I to razbacivanje masakrima iz 1961. na taj način je potpuno besmisleno. Alžirski rat je dosta kompleksan i potrebno ga je sagledati iz više perspektiva. Imali smo namenski i ja pre par godina dobru diskusiju na ovoj temi o tome. Ali mislim i da to pitanje nema bitan uticaj na ova zbivanja, pa od produbljivanja te teme ne bismo dobili mnogo odgovora. 1
Anduril Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 3 hours ago, x500 said: Dobro, to je sve davna proslost. Da li je bilo nepotrebne/prekomerne upotebe sile prilikom protesta oko penzija? Koliko odgovornih je procesurano? Evo jos jednom snimka kako dzandari biju coveka. Zasto mu je ona mrcina stale na nogu? Zasto ga je pre toga druga mrcina zviznula pendrekom? Ko je za to odgovarao? @Poludziber to je snimak od pre par meseci, da li ovogodisnja brutalnost dzandara moze da bude povod za bes na ulicama? Dobro je kad prenosis ovog propagandistu islamo-fasistickog rezima u Iranu, koji ubija svoju decu masovno po ulicama, kako prica o licemerju zapada. Jeste, za jedno ovakvo policijsko izivljavanje u Francuskoj ide sto ubistava i mucenja po iranskim zatvorima. 1
Weenie Pooh Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Premeravanje nepočinstava, omiljeni sport liberalnih mrsomuda čiji se svaki zaključak svodi na "što talasate kad živimo u najboljem od svih mogućih svetova" 3
namenski Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 12 minutes ago, Anduril said: Jeste, za jedno ovakvo policijsko izivljavanje u Francuskoj ide sto ubistava i mucenja po iranskim zatvorima. I OVO je opravdanje za policijsku brutalnost u 1 visokorazvijenoj zemlji sa vise nego zavidnim demokratskim tradicijama??? Mislio sam da se posle ukrajinskihtm izleta u relativizacije dalje i gore ne moze, ali - eto: citajuci ovakve uradke covek stice neocekivano razumevanje za vuciceve izjave tipa u americi svakih 10 minuta gine po 1 perac prozora.... Stravicno. 1
3opge Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 (edited) 34 minutes ago, Weenie Pooh said: Premeravanje nepočinstava, omiljeni sport liberalnih mrsomuda čiji se svaki zaključak svodi na "što talasate kad živimo u najboljem od svih mogućih svetova" umesto da odmah lepo prizna da je isto transparentno vesanje pedera i kriminalaca o kranove i mlacenje demonstranata prilikom rasterivanja nemira Edited July 7, 2023 by 3opge 1 1
Anduril Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 (edited) 3 minutes ago, 3opge said: umesto da odmah lepo prizna da je isto transaparentno vesanje pedera i kriminalaca o kranove i mlacenje demonstranata prilikom rasterivanja nemira Dobro, to je internet - kad bi spameri licno na svojoj kozi osetili razne Staljine ili iranske mule, drugu pricu bi pricali. A ovako, moze im se dok Kina malo ne uredi internet i globalno. Edited July 7, 2023 by Anduril
Weenie Pooh Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 4 minutes ago, 3opge said: umesto da odmah lepo prizna da je isto transaparentno vesanje pedera i kriminalaca o kranove i mlacenje demonstranata prilikom rasterivanja nemira Umesto da se ne razvodnjava svako mlaćenje, upucavanje, ili drugo zlostavljanje podsećanjem da "u Iranu/Kini/Rusiji ima gore". Ne mlate francuski žandarmi zato što iranske mule vešaju, ni obrnuto. Bednik je svako ko se pravi da je drugačije.
BWA Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 27 minutes ago, Anduril said: Dobro je kad prenosis ovog propagandistu islamo-fasistickog rezima u Iranu, koji ubija svoju decu masovno po ulicama, kako prica o licemerju zapada. Jeste, za jedno ovakvo policijsko izivljavanje u Francuskoj ide sto ubistava i mucenja po iranskim zatvorima. Sta je to islamo-fasizam? Da li to postoji kao neka ideologija?
Weenie Pooh Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 2 minutes ago, BWA said: Sta je to islamo-fasizam? Da li to postoji kao neka ideologija? To je kad se negde u svetu desi nešto o čemu ne bi želeo da pričaš, pa izbljuneš "u Iranu vlada islamofašizam" da bude lakše i tebi i drugima. Retorski trik Malog Perice. 5
x500 Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 32 minutes ago, Anduril said: Dobro je kad prenosis ovog propagandistu islamo-fasistickog rezima u Iranu, koji ubija svoju decu masovno po ulicama, kako prica o licemerju zapada. Jeste, za jedno ovakvo policijsko izivljavanje u Francuskoj ide sto ubistava i mucenja po iranskim zatvorima. Ne znam da li si primetio da ispod teksta, koji uzged nije bitan zato ste pravi relativizaciju, ide snimak kako dzandari biju coveka. Dakle, pogledaj snimak i reci mi sta mislis da li je to brutalnost ili nije?
Anduril Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 (edited) 10 minutes ago, x500 said: Ne znam da li si primetio da ispod teksta, koji uzged nije bitan zato ste pravi relativizaciju, ide snimak kako dzandari biju coveka. Dakle, pogledaj snimak i reci mi sta mislis da li je to brutalnost ili nije? Znam snimak veoma dobro jer je vec stariji. Ono sto mi se gadi je kad se prenose propagandisti (Hassan Mafi) jednog zlocinackog rezima kao kriticari ljudskih prava u Francuskoj. Edited July 7, 2023 by Anduril
3opge Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Umesto da se ne razvodnjava svako mlaćenje, upucavanje, ili drugo zlostavljanje podsećanjem da "u Iranu/Kini/Rusiji ima gore". Ne mlate francuski žandarmi zato što iranske mule vešaju, ni obrnuto. Bednik je svako ko se pravi da je drugačije. da, sad jos samo da pronadjes the bednika koji je to tvrdio
Meazza Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Just now, Anduril said: Znam snimak veoma dobro jer je vec stariji. Ono sto mi se gadi je kad se prenose propagandisti jednog zlocinackog rezima kao kriticari ljudskih prava u Francuskoj. To jeste gadno, ali ovde niko nije propagandista iranskog režima. I ti to dobro znaš, samo hoćeš da troluješ. Zamisli da neko napiše da je vlast u Srbiji loša, i da neko krene da troluje kako ima i mnogo gore, recimo Iran, Rusija i Sev. Koreja. Ako to nije trol onda ne znam šta je. 3
radisa Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 2 minutes ago, Meazza said: To jeste gadno, ali ovde niko nije propagandista iranskog režima. I ti to dobro znaš, samo hoćeš da troluješ. Zamisli da neko napiše da je vlast u Srbiji loša, i da neko krene da troluje kako ima i mnogo gore, recimo Iran, Rusija i Sev. Koreja. Ako to nije trol onda ne znam šta je. Misliš da njegova ekselencija Kristofer Hill troluje? 2
Recommended Posts