MancMellow Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 otisao u -16 da bih doveo sitijevce, i onda stavim traku na De Brujnea i zaboravim da potvrdim, i ostane traka Vardiju A Manc boostovao klupu Jbg... Znaš šta, svaka čast, čak ni sa tih -16 nisi bez šansi, zavisi kako Sterling i KDB odigraju u sredu.
Gylfi Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Gylfi nije normalan Preozbiljno sam se spremio za ovaj h2h, uopste mi nije trebao ovaj zelenoostrelicheni teret. 1 respektabilni pozdrav za plavi deo grada.
ducca Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Bas mi nije trebao Lanzini u 92. Napravice mi od gotovog veresiju
Pokojni Ruxin Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Dobro, možda kun bude i ulazio sa klupe tamo posle 60...
ubibobi Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Borba na dva fronta,preklapaju se CL i PL...sva je prilika da gubim u obe :(
levi Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Bolje da su ovaj City večeras pripisali sledećem kolu umesto što su ga duplirali u ovom Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Ja ne kapiram sledeće kolo, mislio sam da će biti zakazane još neke tekme. Kako se bre ovo igra? Šta radimo mi što smo ostali skroz bez pulđana?
Calavera Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) poznati su parovi osmine finala za kup, ali proverite za svaki slucaj: Kuppp™ proverite takodje gilfijev skor za ovo kolo Edited March 9, 2017 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) eh, ko je nama cetvrti u klasiku :(Upao sam u neki kontra-ritam, idem uz gluposti u glupost. Rasipam poene prilikom transfera i šakom i kapom, svako kolo novi minus a prvih 20 ne znam dal sam jednom išao...sreća me iole i dalje prati pa se nekako držim, ali sumnjam da ću još dugo. Prošlo kolo sam recimo ubacio kerola (toma ) negde tamo u utorak, pa tek u petak skapirao da siti igra duplo kolo. Imao sam neviđeno sreće da se uklopim taman da dovedem kuna (kojem je cena do tada već dva puta skočila ) umesto koste, inače bih...verovatno prošao bolje i usput uštekao triplog kapitena Edited March 9, 2017 by Ruxin
ducca Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Bas mi nije trebao Lanzini u 92. Napravice mi od gotovog veresiju I to su ta 4 poena za poraz od 3 razlike. Uz to jebem ti Pepe majku majčinu za odmaranje Sterlinga.
Tolaa Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Ja stvarno ne znam... Protiv direktnog protivnika u borbi za opstanak strpam u tim Aguera i Stonesa sa dve utakmice (Buljaricanije imao nikog duplog), dam Agueru triple ©... i izgubim. Bice bolje u brodu sledece sezone. A mozda i nece.
Recommended Posts