sekretar Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Nista nisam ocekivao od ovog kola, cak sam grobarsko-patriotski doveo LMarkovica, kad' ono ispalo savrseno kolo za mene, pobede na dva fronta, nadam se da Komisija koja vodi takmicenje nece registrovati sluzbenim rezultatom 0-3, pozivam se na PFI, pravilo broj 3 broj igraca, prvi stav
malkin Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 haha jel ima nekoga da mu Aguero nije TC? sad bi super bilo da Pep istroluje
Gylfi Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 haha jel ima nekoga da mu Aguero nije TC? sad bi super bilo da Pep istroluje Šta će nam Pep pored mrtvog i nezdravog Kunovog hamstringa. 13' RIP protiv Moyesa za tripliranje 1 poena.
clever bastard Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 zaboravio da izvrsim izmjene. ibra i pieters koji igra dvije utakmice ostali na klupi
Kanzas siti zez Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 otisao u -16 da bih doveo sitijevce, i onda stavim traku na De Brujnea i zaboravim da potvrdim, i ostane traka Vardiju A Manc boostovao klupu Jbg...
Dziber Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 otisao u -16 da bih doveo sitijevce, i onda stavim traku na De Brujnea i zaboravim da potvrdim, i ostane traka Vardiju A Manc boostovao klupu Jbg... nevidjeni feil: dovedem Kuma 5 do 12 i nije mi prihvacen kao kep ostaje mi nada da Lukakara razbije spurse away
Pokojni Ruxin Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Jesi li se skockao, La Rouxine? Ne pitaj, skapirao sam sinoć u 9 da siti igra duplo kolo i da se sad mora triplirat kun. Vidim tvoj pristup je bio nešto ozbiljniji...čestitke
Recommended Posts