Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Sacekajmo za Alija, na kraju utakmice pisalo 31 bps, sad ga nema uopste mada FPL twitnuo da po 1 uzimaju on i Lloris (sto je tek misterija). Svejedno nadrealan dan, sramim se.

Pa dobro Ducco, da li je moralo ovo strecanje za Alija, dok sam bio bez kompjutera, bespomocan, osudjen na neku aplikaciju koja ne izbacuje trenutno stanje bonus poena. U svakom slucaju cestitke na odlicnoj partiji i iscupanom bodu, koji tebi nece preterano znaciti, a meni ce gubitak ona preostala dva pomoci da se i sledece godine suncam na palubi Broda.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted (edited)

Ja ne znam kojom magijom je Ali nestao potpuno sa spiska bonis poena, u 85. min je bio na 31 bps a sad ga nema ni medji 6 igraca, jebeno Davies ima vise. Stavise FPL twitnuo da uzima 1p nakon zavrsetka utakmice. Samo ako mi neko objasni sta je to Lloris u pobedi od 4-0 i potpuno jednosmernoj utakmici uradio da zasluzi bonus. Postenije bi bilo da su Walkeru dali taj bod pa i da pobedis posto je decko kidao i imao par suteva u okvir gola pride...

Edited by ducca
Posted

Jebeno ne verujem da smo morali da se sastanemo medjusobno u ovom kolu sa najboljim skorom u ligi. Gledam sad i para mi ide na usi :mad:

Posted

Ubi me sekretar sa samo 8 igrača :isuse:

I malkin u Kupppu, ne smem ni da pogledam koliko razlike

Posted

Moco nisi doneo cvece :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Pridodajem jedan kobas za konjoslava kejna. :(

Posted

U najvećem derbiju Betona (a i šire) na poluvremenu imam neku bednu prednost protiv strašnoga Svaroga s tim da u veznom redu delimo Allija koji kod mene nije kapiten a kod njega jeste. Svako dete može da predvidi ishod: Alli danas upisuje dva gola i dve asistencije a Svarog nastavlja da me teroriše u međusobnim duelima.

šta reče? šta reče?

imao sam Firmina i nadu da će mučenik nekako da navuče 9 poena u zadnjem meču kola. ali avaj.

no dobro, ako sam već trebao da padnem sa vrha Betona bar si me ti, vekovni neprijatelju, srušio odatle i bar sam pao na utakmici koju je Lester dobio.

Posted (edited)

Jebeno ne verujem da smo morali da se sastanemo medjusobno u ovom kolu sa najboljim skorom u ligi. Gledam sad i para mi ide na usi :mad:

Tuga... Uzas... Sto je najparadoksalnije, prvi rezultat u ligi, a mogu da budem presrecan sto sam uopste iscupao i bod.

Edited by San Epifanio
Posted

Nadljudskim naporima ponovo u prvih milion overall

Kako se držim u gornjoj polovini premera nikome nije jasno

Posted (edited)

odigrana prva runda kupa, od iznenadjenja imamo timijevo i ruxinovo ispadanje u prvoj rundi, liverpuldjaninovih™ 63 poena s 8 igraca i bez kanea i malkinov prolazak dalje.

proverite:

Kuppp™

Edited by Calavera
Posted (edited)

liverpuldjaninovih™ 63 poena

Pise da ima 53 poena. 

Edit: Vidim da je greska u postu, a ne u tabeli, sekretar je taj koji je imao 63 sa 8 igraca. :)

Edited by Tolaa
Posted

zaista jeste, izvinjenje sekretaru! u krajnjoj liniji, bar sam pogodio pravi mec -_-

Posted

Sta li bi tek bilo da je imao svih 11 igraca? :)

U Kupppu sam odmah na startu, za FPL kup se nisam ni kvalifikovao, ako ne ispadnem iz PPPremera da se sutiram u pedu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...