San Epifanio Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Sacekajmo za Alija, na kraju utakmice pisalo 31 bps, sad ga nema uopste mada FPL twitnuo da po 1 uzimaju on i Lloris (sto je tek misterija). Svejedno nadrealan dan, sramim se. Pa dobro Ducco, da li je moralo ovo strecanje za Alija, dok sam bio bez kompjutera, bespomocan, osudjen na neku aplikaciju koja ne izbacuje trenutno stanje bonus poena. U svakom slucaju cestitke na odlicnoj partiji i iscupanom bodu, koji tebi nece preterano znaciti, a meni ce gubitak ona preostala dva pomoci da se i sledece godine suncam na palubi Broda.
ducca Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Ja ne znam kojom magijom je Ali nestao potpuno sa spiska bonis poena, u 85. min je bio na 31 bps a sad ga nema ni medji 6 igraca, jebeno Davies ima vise. Stavise FPL twitnuo da uzima 1p nakon zavrsetka utakmice. Samo ako mi neko objasni sta je to Lloris u pobedi od 4-0 i potpuno jednosmernoj utakmici uradio da zasluzi bonus. Postenije bi bilo da su Walkeru dali taj bod pa i da pobedis posto je decko kidao i imao par suteva u okvir gola pride... Edited February 26, 2017 by ducca
ducca Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Jebeno ne verujem da smo morali da se sastanemo medjusobno u ovom kolu sa najboljim skorom u ligi. Gledam sad i para mi ide na usi
zoki Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Ubi me sekretar sa samo 8 igrača I malkin u Kupppu, ne smem ni da pogledam koliko razlike
John Coltrane Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Moco nisi doneo cvece Sent from my iPhone using Tapatalk
Azdaja Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Pridodajem jedan kobas za konjoslava kejna. :(
Svarog Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 U najvećem derbiju Betona (a i šire) na poluvremenu imam neku bednu prednost protiv strašnoga Svaroga s tim da u veznom redu delimo Allija koji kod mene nije kapiten a kod njega jeste. Svako dete može da predvidi ishod: Alli danas upisuje dva gola i dve asistencije a Svarog nastavlja da me teroriše u međusobnim duelima. šta reče? šta reče? imao sam Firmina i nadu da će mučenik nekako da navuče 9 poena u zadnjem meču kola. ali avaj. no dobro, ako sam već trebao da padnem sa vrha Betona bar si me ti, vekovni neprijatelju, srušio odatle i bar sam pao na utakmici koju je Lester dobio.
San Epifanio Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 (edited) Jebeno ne verujem da smo morali da se sastanemo medjusobno u ovom kolu sa najboljim skorom u ligi. Gledam sad i para mi ide na usi Tuga... Uzas... Sto je najparadoksalnije, prvi rezultat u ligi, a mogu da budem presrecan sto sam uopste iscupao i bod. Edited February 28, 2017 by San Epifanio
levi Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Nadljudskim naporima ponovo u prvih milion overall Kako se držim u gornjoj polovini premera nikome nije jasno
Calavera Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 (edited) odigrana prva runda kupa, od iznenadjenja imamo timijevo i ruxinovo ispadanje u prvoj rundi, liverpuldjaninovih™ 63 poena s 8 igraca i bez kanea i malkinov prolazak dalje. proverite: Kuppp™ Edited February 28, 2017 by Calavera
Tolaa Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 (edited) liverpuldjaninovih™ 63 poena Pise da ima 53 poena. Edit: Vidim da je greska u postu, a ne u tabeli, sekretar je taj koji je imao 63 sa 8 igraca. :) Edited February 28, 2017 by Tolaa
Calavera Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 zaista jeste, izvinjenje sekretaru! u krajnjoj liniji, bar sam pogodio pravi mec -_-
Behemoth Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Sta li bi tek bilo da je imao svih 11 igraca? :) U Kupppu sam odmah na startu, za FPL kup se nisam ni kvalifikovao, ako ne ispadnem iz PPPremera da se sutiram u pedu.
Recommended Posts