July 19, 20168 yr skont'o cekam kodove za brod evo napravio ligu poslaću kod ovima što znam čiji je tim, napisaću ovde kome nisam poslao da se javi prilikom pravljenja lige može da se namesti "knockout rounds", ne sećam se da je toga bilo?!
July 19, 20168 yr Author Mislim da je bilo i pre, nemoj da stavljas to. Imas na prvoj strani proslogodisnjeg topika u nekom od Prslinovih postova forumske nikove vecine ucesnika.
July 19, 20168 yr nisam naravno pogledao sam topik, ostaju mi još sekretarovi slepci (da znam, to je sekretar al ipak da proverim) i pustinjske lisice mrzi me da ih tražnim po starom topiku :D
July 19, 20168 yr Pazi da umesto Mauciju posaljes poziv Surdilovicu. :) posalo mauciju već nisam obratio pažnju, ok šaljem Surdilovicu
July 19, 20168 yr Obzirom da sam Ukazom Predsednice Tole, od dana 19.07.2016., postavljen na mesto Pomoćnika Zamenika Glavnog Logističara Treće Srpske PPP Fantazijske Lige (širokim narodnim masama poznatije kao "Ligue 1", ili još poznatije kao "Beton"), ovim putem obaveštavam javnost da će kodovi za pristup gorenavedenom takmičenju biti poslati do kraja današnjeg dana. S verom u Boga Žigu i Beton! Edited July 19, 20168 yr by Svarog
July 19, 20168 yr Al su zasrali sa grafikom, prevazisli su i jad u vidu novog loga lige Cene naravno jebu majku. Martial MF :misko: Edited July 19, 20168 yr by ducca