July 4, 20168 yr A jebiga, ko ce se setiti toga od pre 20 godina. Stvarno, kako su se tada igrala evropska prvenstva u junu i julu? Do kad su trajale lige? do kraja aprila/početka maja
July 4, 20168 yr do kraja aprila/početka maja U Evropi, ali ne i u NBA. Verovatno su zato i korigovali na avgust/septembar, jer su igraci poceli masovno odlaziti preko bare.
July 4, 20168 yr Vidi Toma i Đilas al se ludački zabavljaju. Jel ima neko utisak da je kadar previse dugo trajao... Edited July 4, 20168 yr by mystikal
July 4, 20168 yr Author a 15min vučiića i samo vučića u poluvremenu? štimara je na ovoj utakmici bio korisniji nego za celu sezonu u zvezdi
July 4, 20168 yr Rutinski, Bogdanović i Birčević napravili razliku koju Čovićevi manekeni (verovatno) neće uspeti da ispuste.
July 4, 20168 yr Author teo i dalje uspe da se iznervira kad neko igra agresivno na njemu, sad su mu oprostili drugi faul u napadu u 3min
July 4, 20168 yr Реално играмо са пола снаге... za to bi trebalo da znamo koja nam je puna snaga, a nesto mi ne deluje tako
July 4, 20168 yr vidi se po ovom bacanju da je pefi radio na šutu Odnosio šut s gradilišta? :D Sent from my SM-N910C
July 4, 20168 yr Author Odnosio šut s gradilišta? :D Sent from my SM-N910C otprilike ja da sam đorđević jebao bih im mater u svlačionici, sramotan odnos prema igri u zadnjoj četvrtini a i generalno tokom utakmice smo se previše zajebavali Edited July 4, 20168 yr by theanswer
July 4, 20168 yr za to bi trebalo da znamo koja nam je puna snaga, a nesto mi ne deluje tako Гледали смо ми ову екипу и у пуној снази пре два лета, тешко је бити максимално мотивисан када си свестан да ти је довољно пар минута да даш гас и да побегнеш 5-10 поена. Сале је тај који треба да их критикује, ми за сада можемо мирно да гледамо. Видећемо шта ће бити после изласка из групе, ту више нема калкулисања... Edited July 4, 20168 yr by Captain_Darling