SleeperSleep Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 A jebiga, ko ce se setiti toga od pre 20 godina. Stvarno, kako su se tada igrala evropska prvenstva u junu i julu? Do kad su trajale lige? do kraja aprila/početka maja
Fins fleet Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 do kraja aprila/početka maja U Evropi, ali ne i u NBA. Verovatno su zato i korigovali na avgust/septembar, jer su igraci poceli masovno odlaziti preko bare.
mystikal Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Vidi Toma i Đilas al se ludački zabavljaju. Jel ima neko utisak da je kadar previse dugo trajao... Edited July 4, 2016 by mystikal
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 a 15min vučiića i samo vučića u poluvremenu? štimara je na ovoj utakmici bio korisniji nego za celu sezonu u zvezdi
Goranz Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Rutinski, Bogdanović i Birčević napravili razliku koju Čovićevi manekeni (verovatno) neće uspeti da ispuste.
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 teo i dalje uspe da se iznervira kad neko igra agresivno na njemu, sad su mu oprostili drugi faul u napadu u 3min
Milogled Bluff Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Реално играмо са пола снаге... za to bi trebalo da znamo koja nam je puna snaga, a nesto mi ne deluje tako
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 vidi se po ovom bacanju da je pefi radio na šutu
Max Morlock Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 vidi se po ovom bacanju da je pefi radio na šutu Odnosio šut s gradilišta? :D Sent from my SM-N910C
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 (edited) Odnosio šut s gradilišta? :D Sent from my SM-N910C otprilike ja da sam đorđević jebao bih im mater u svlačionici, sramotan odnos prema igri u zadnjoj četvrtini a i generalno tokom utakmice smo se previše zajebavali Edited July 4, 2016 by theanswer
Frank Pembleton Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Koliko nismo dali koš? ...shit has hit the fan...
Captain_Darling Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) za to bi trebalo da znamo koja nam je puna snaga, a nesto mi ne deluje tako Гледали смо ми ову екипу и у пуној снази пре два лета, тешко је бити максимално мотивисан када си свестан да ти је довољно пар минута да даш гас и да побегнеш 5-10 поена. Сале је тај који треба да их критикује, ми за сада можемо мирно да гледамо. Видећемо шта ће бити после изласка из групе, ту више нема калкулисања... Edited July 4, 2016 by Captain_Darling
Recommended Posts