Ivo Petović Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Portorikanci kao da su ih juče pokupili iz Rikersa i ukrcali u avion. Srbija je sa druge strane verovatno najneatletičnija ekipa u istoriji ovog sporta.
arheolog1981 Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Još i dobar rezultat na poluvremenu, sreća pa ovi ne dadoše ništa 5 minuta.
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 (edited) Portorikanci kao da su ih juče pokupili iz Rikersa i ukrcali u avion. Srbija je sa druge strane verovatno najneatletičnija ekipa u istoriji ovog sporta. Kako, prilično smo atletični spolja za evropske uslove Edited July 4, 2016 by theanswer
Ivo Petović Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Kako, prilično smo atletični spolja za evropske uslove Ko ti je taj prilično atletični igrač? Možda Kalinić eventualno, od važnijih. btw, odbrana obruča će nam biti najveći problem, as usual. Možda Bjelica malo pomogne, ovo ostalo mrka kapa.
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Ko ti je taj prilično atletični igrač? Možda Kalinić eventualno, od važnijih. btw, odbrana obruča će nam biti najveći problem, as usual. Možda Bjelica malo pomogne, ovo ostalo mrka kapa. mislim kad se pogledaju kao grupa marković jović kalinić i bogdan ne može se reći da tu nema atletike, ne kažem da probijaju granice ali zajedno nije to neatletično
levi Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ne znam mnogo o kosarci i sportu uopste, ali znam da niko nikada nije bio u takmicarskoj formi pocetkom jula meseca. Nabijem na kurac onoga ko je osmislio ovakav sistem takmicenja Znaš ti dosta, samo te jebe ta glava
mystikal Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Znaš ti dosta, samo te jebe ta glava U kom minutu je Savic spakovao Fućku?
Kanzas siti zez Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Raduljicu treba samarati svaki dan dok se ne potrudi da podigne ruku kad bekovi polazu preko njega. Bjelicu cekamo ko ozeblo sunce, on je nesto najblize sto mozemo nazvati zastitnikom reketa u ovom timu
mystikal Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Moze neko meni neukom da objasni sta će Birčević ovde?
Milogled Bluff Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Znaš ti dosta, samo te jebe ta glava A jebiga, ko ce se setiti toga od pre 20 godina. Stvarno, kako su se tada igrala evropska prvenstva u junu i julu? Do kad su trajale lige? Edited July 4, 2016 by Milogled Bluff
renne Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ovo je bilo sjajno. Cela petorka se vratila u odbranu u kontri i uzela loptu
Recommended Posts