July 5, 20168 yr Author domaćinsko suđenje italijanima jovčić svira tehničku petroviću, simon maši dva bacanja, ne svira se na šariću čist faul na prodoru, heket trpa trojku iz kontre i odoše na 10ak razlike
July 5, 20168 yr dobra tekma del pjero na tribinama hrvati bacanja lose izvode Edited July 5, 20168 yr by bradilko
July 5, 20168 yr Bila je dobra prva cetvrtina, posle toga hrkljus. Ovo sto igra Italija je uvreda za gledaoce- nikakva timska igra. Gentile ne zna gde udara. I Datome nije bolji. Heket odlican. Sudije bas uticu na rezultat
July 5, 20168 yr Author da neki random guy igra za italijane minute đentilea oni bi bila odlična ekipa. čovek ne baca kamenje nego pikado strelice na koš na prvi obruč sve, luka bez čoveče ukić ima 3 na 1 kontru maši šarića na čistom ulazu vadi loptu na trojku i to je bio loš pas Edited July 5, 20168 yr by theanswer
July 5, 20168 yr Đentile je jedna od većih misterija u košarci danas. Čovek je nezamenljiv iako bukvalno ravno gađa sve na prvi obruč, da ne pominjem da je Datome jedno 370 puta bolji igrač. Ili je mafija ili je u vlasništvu nekih kompromitujućih fotki predsednika KS Italije i vlasnika Armanija.
July 6, 20168 yr odgledao sam samo trecu cetvrtinu. saric je u cetiri navrata napravio glupe odluke. dva puta je prodao loptu usped nekog bezveznog dodavanja o parket u reketu, pre toga najgluplji moguci faul pri igri ledjima, i potom neko glupiranje u igri 1na1. jeste on talenat i sve to , ali uzasno je glup na momente.
July 6, 20168 yr Marković kao da baca kamenu kocku... i sa linije bacanja i iz igre. Normalno, ovi nas nadskaču kao mlade majmune.
July 6, 20168 yr Author teo mislim da je ova utakmica protiv angole otprilike najgora stvar u životu koju bi on mogao trenutno da radi. bukvalno kontam da bi voleo više da ga juri čopor divljih veprova
July 6, 20168 yr protiv koga cemo moci da uhvatimo skok u odbrani ako ne protiv ponosnih angoljana? ovo je bilo najgore poluvreme koje sam odgledao ove godine.