malkin Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 (edited) zajeban Frumara, mada svi znamo kog Kolumbijca bi najradije da nabode Edited July 9, 2016 by malkin
freakns Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Nairo je ispratio sve uzbdo bez ikakvih problema. Doduse, mozda je mogao i da se ne cima oko Henaa. Contator izgubio manje nego sto sam ocekivao. Mozemo ocekivati jedan ludacki napad u Alpima. Nece biti dovoljno za pobjedu, ali ko ga otpise prerano zajebace se. Mont Ventoux nije u Alpima tu ce Contador da napadne ako bude imao ista snage.
Nesh Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 U Meridianu 1.75 na Froomea da osvaja Tour. Quintana 2.20. Ocekivao sam manju kvotu posle danasnjeg spusta.
Timmy Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kolika je bila kvota da danas Frum uzima etapu? Nesto sam uveren bio, napisao sam i ovde, pa da znam koliko sam mogao da ubodem :) Gledao sam sinoc, al zaboravio, znam da nije bio medju prvim favoritima...
zoki Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kaže Frum da nije bio isplaniran spust nego je hteo da proba.. Još samo da mu poverujemo, taj ni na pišanje ne ide bez plana
Nesh Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kolika je bila kvota da danas Frum uzima etapu? Nesto sam uveren bio, napisao sam i ovde, pa da znam koliko sam mogao da ubodem :) Gledao sam sinoc, al zaboravio, znam da nije bio medju prvim favoritima... Nisam gledao, ne znam ni da li je i bilo u Meridianu (sad ima samo ponuda za plasman i tackastu majicu, nema za sutrasnju etapu). U ostalim kladionicama koje pratim nema uopste Toura.
sekretar Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Kontador pokusava da pobegne, odmah na prvom brdu, ovo moze biti dobro za Naira jer SKY treba da juri sada
gervasius twinkleminkleson Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Naravno, i ovaj napad kontadora ce biti potpuno neuspjesan, ali koliko je zabavniji on za gledanje od nekih...
Timmy Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Volim da vidim ovaku saradnju Kontadora i Valverdea :)
sekretar Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 (edited) Pitanje je ko ce sve ostati iz SKY voza za Frooma do Arcalisa ako se nastavi ovakav tempo, ovo za sada obecava epsku etapu, kako su se sprinterski posibali Pino i Degent za brdski cilj Edited July 10, 2016 by sekretar
Grandilof Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Ja da sam Moviestar i ako je Nairo jak, ja bih uprao sve sto imam danas posle onog juce na kraju, pa kud puklo da puklo. Deluje da su jaki i mislim da ne bi trebalo da cekaju kao prosle godine kraj i jos ove godine imaju 2 ITT.
gervasius twinkleminkleson Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Mislim da ce Contador da odustane ili tokom ili nakon ove etape.
Grandilof Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Rece Yates, imao je groznicu povrh svega nocas. Sledece godine stavljam Froome-a u fantasy, pa da vidimo kako ide protiv toga.
Recommended Posts